nickolas Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 (upraveno) Nez nekdo publikuje hezci verzi, pridam "ledove vykalenou osmicku"Edit: jeste ten obrazek Upraveno 18. listopadu 2015 uživatelem nickolas
tano Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 (upraveno) po Eterne ani pes nestekne Budu delat jakoze nic, ju:)?. Upraveno 18. listopadu 2015 uživatelem tano
African Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Jako MB např. 50 vteřina? To by ale byla škoda..... GMT se nastavuje nezávisle.
ensi Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 (upraveno) Tak ja si opet povzdechnu... skoda ze nedelaji inhouse ve 40mm pouzdre... Upraveno 18. listopadu 2015 uživatelem ensi
zekon7302 Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Jako MB např. 50 vteřina? To by ale byla škoda..... Vím co máš na mysli, je to podobně, ale taky se můžu řídit časem opačným odečtem ne? GMT nastavím jako lokální a na normálních ručkách budu mít domáci čas, navíc je tam 24 hodinová stupnice, tedy v tom nebudu mít guláš.
African Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Mě zajímalo, jestli nepřišli s nějakou novinkou, třeba nějaký nový systém :-) Tohle je klasika, kterou jsem měl na Hamiltonech a nevyhovovala mě, protože vždycky budeš používat Gmt jako domácí a normální ručky jako lokální. Až poletíš přes dvě, tři časový pásma, zjistíš že je to docela pakárna tento systém, škoda. Třeba ti to ale vadit nebude, hodinky jsou každopádně super :-)
Kristian.nov Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Takže to není true GMT? Tak to je škoda... Když už udělali inhaus s gmt... Tohle měli dotáhnout... Nezávislé nastavení hodinovky a ne gmt ručky je základ... To už má i Omega v neGMT kalibrech...
organic Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Nez nekdo publikuje hezci verzi, pridam "ledove vykalenou osmicku"Edit: jeste ten obrazek Slusny line-up...
jankoxxx Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Mě zajímalo, jestli nepřišli s nějakou novinkou, třeba nějaký nový systém :-) Tohle je klasika, kterou jsem měl na Hamiltonech a nevyhovovala mě, protože vždycky budeš používat Gmt jako domácí a normální ručky jako lokální. Až poletíš přes dvě, tři časový pásma, zjistíš že je to docela pakárna tento systém, škoda. Třeba ti to ale vadit nebude, hodinky jsou každopádně super :-) Takže to není true GMT? Tak to je škoda... Když už udělali inhaus s gmt... Tohle měli dotáhnout... Nezávislé nastavení hodinovky a ne gmt ručky je základ... To už má i Omega v neGMT kalibrech...vsetci sme sa na tom zhodli..
Hasňa Odesláno 20. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2015 Zítra bude v osm na CT24 super Hydepark.
Hasňa Odesláno 23. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2015 (upraveno) Vyrazil jsem na Bergen; tma, 5 stupňů, chčije.Ale na ruce dobrej stroj. Na nastavování času kašlu, nosím to jako šperk. Harman Kardon dekoduje dobré vibrace, kafe z automatu, pohoda, jazz. Doslova. Upraveno 23. listopadu 2015 uživatelem Hasňa
Daemonultimate Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2015 Koho by už na hodinkách zajímal přesný čas cestování v noci byť za špatného počasí nemusí být opruz, když není příliš časté a když, jak vidím, je ta správná společnost po ... vlastně na ruce. Blejskni zas něco z okolí
Hasňa Odesláno 23. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2015 (upraveno) Čas jsem nakonec nastavil až v cíli. I jsem začal měřit odchylku, tak uvidíme. Já rád cestuju, rád řídím, i když už je to kolem milionu, rád jezdím i v noci, je méně aut a mám super světla, ale ten déšť je pruda. Všechno se leskne, klouže, rozptyluje to světla, ztrácí se lajny. Nějaké krajinky udělám až zase nebudou mraky ve sto metrech a nebude pršet vodorovně. Teď je tu fakt hnusně. Upraveno 23. listopadu 2015 uživatelem Hasňa
Hasňa Odesláno 26. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Je tu krize, ropa dole, akže jen trochu syrové ryby s rýží.
Hasňa Odesláno 26. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Hodinky pro všechny příležitosti i do nepohody aneb věrný společník na služebních cestách v čase i nečase.
Hasňa Odesláno 27. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 Takovéhle tady máme rychlostní průměry a dojezdové časy. Země pomalých řidičů, trajektů a klikatých cest.
nickolas Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 Jak daleko/dlouho to mas standardne denne do prace? Mi to prijde, ze zijes v aute...kdyz teda zrovna nejsi na sushi
Hasňa Odesláno 27. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 (upraveno) No do svého kanclu to mám asi 5 minut. Teda ke svému stolu v hale plné dalších oupnspejsovejch negrů. Ale rafinérky jsou daleko jak cyp. Teda časově. Kdyby tu byly dálnice, tak to mám všechno do tří hodin. Takhle je to ale šest, sedm hodin po okreskách za kamionem, který v tom lijáku a ve vybroušených kolejích od pneumatik s hrotama dělá takovou mlhu, že je vidět kulové. V létě je to krásné, modrozelené more, pruzračný vzduch, fjordy, pohoda, jazz. Ale teď, když konstantně hustě prší a fouká tak, že de facto prší vodorovně, je to pruda. Dobrá muzika mě zachraňuje. A doba kdy jsem Boeingem lítal 20 minutové lety Stavanger Bergen a zpět kvůli hodinovému mítinku o ničem jsou pryč. To zase až bude ropa za 120 za barel. A u toho už asi nebudu. Upraveno 27. listopadu 2015 uživatelem Hasňa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se