Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nez nekdo publikuje hezci verzi, pridam "ledove vykalenou osmicku"

Edit: jeste ten obrazek ;)

9d1ce51f6f9f97bb900f8039fdf8d86b.jpg

Upraveno uživatelem nickolas
Odesláno (upraveno)

po Eterne ani pes nestekne :goof:

Budu delat jakoze nic, ju:)?.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Jako MB např.  50 vteřina? To by ale byla škoda.....

Vím co máš na mysli, je to podobně, ale taky se můžu řídit časem opačným odečtem ne? GMT nastavím jako lokální a na normálních ručkách budu mít domáci čas, navíc je tam 24 hodinová stupnice, tedy v tom nebudu mít guláš.

Odesláno

Mě zajímalo, jestli nepřišli s nějakou novinkou, třeba nějaký nový systém :-) Tohle je klasika, kterou jsem měl na Hamiltonech a nevyhovovala mě, protože vždycky budeš používat Gmt jako domácí a normální ručky jako lokální. Až poletíš přes dvě, tři časový pásma, zjistíš že je to docela pakárna tento systém, škoda. Třeba ti to ale vadit nebude, hodinky jsou každopádně super :-)

Odesláno

Mě zajímalo, jestli nepřišli s nějakou novinkou, třeba nějaký nový systém :-) Tohle je klasika, kterou jsem měl na Hamiltonech a nevyhovovala mě, protože vždycky budeš používat Gmt jako domácí a normální ručky jako lokální. Až poletíš přes dvě, tři časový pásma, zjistíš že je to docela pakárna tento systém, škoda. Třeba ti to ale vadit nebude, hodinky jsou každopádně super :-)

Takže to není true GMT? Tak to je škoda... Když už udělali inhaus s gmt... Tohle měli dotáhnout... Nezávislé nastavení hodinovky a ne gmt ručky je základ... To už má i Omega v neGMT kalibrech...

vsetci sme sa na tom zhodli..

Odesláno (upraveno)

Vyrazil jsem na Bergen; tma, 5 stupňů, chčije.

Ale na ruce dobrej stroj. Na nastavování času kašlu, nosím to jako šperk. Harman Kardon dekoduje dobré vibrace, kafe z automatu, pohoda, jazz. Doslova.

f40abea3833d90c3bf6069a0b6799dc9.jpg

7441e6563723eae4beb5c7a3c096c7a9.jpg

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno (upraveno)

Čas jsem nakonec nastavil až v cíli. I jsem začal měřit odchylku, tak uvidíme. Já rád cestuju, rád řídím, i když už je to kolem milionu, rád jezdím i v noci, je méně aut a mám super světla, ale ten déšť je pruda. Všechno se leskne, klouže, rozptyluje to světla, ztrácí se lajny. Nějaké krajinky udělám až zase nebudou mraky ve sto metrech a nebude pršet vodorovně. Teď je tu fakt hnusně.

e37f49bb1b74f6ef36b49d61766e1150.jpg

6d20d932ae20cc5c66fb048a05ce1858.jpg

Odesláno (upraveno)

No do svého kanclu to mám asi 5 minut. Teda ke svému stolu v hale plné dalších oupnspejsovejch negrů. Ale rafinérky jsou daleko jak cyp. Teda časově. Kdyby tu byly dálnice, tak to mám všechno do tří hodin. Takhle je to ale šest, sedm hodin po okreskách za kamionem, který v tom lijáku a ve vybroušených kolejích od pneumatik s hrotama dělá takovou mlhu, že je vidět kulové. V létě je to krásné, modrozelené more, pruzračný vzduch, fjordy, pohoda, jazz. Ale teď, když konstantně hustě prší a fouká tak, že de facto prší vodorovně, je to pruda. Dobrá muzika mě zachraňuje. A doba kdy jsem Boeingem lítal 20 minutové lety Stavanger Bergen a zpět kvůli hodinovému mítinku o ničem jsou pryč. To zase až bude ropa za 120 za barel. A u toho už asi nebudu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...