African Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Přesně Sorry Hasňo za malej plevílek, ale aspoň jsme došli k tomu správnému závaěru... Točené, nebo čepované, hlavně ať je studené a dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 (upraveno) Pohoda. Dobré téma. Dnes bylo na pracovišti krásně. Voní to všude mořem a jarem, nebe modré, pohoda. Upraveno 10. března 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 a zpět k poezii, zahrádka, přístav, lodě, Gines, pohoda, jazz.. Pecka. Těším se na jaro a pintu TOČENÉHO Guinnesse na zahrádce po kole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Ten Barbour na fotkách vypadá lépe na fotkách, jak v reálu. :-) Opatinovaný, až běda. Marné, ve městě Londonu bude nákup... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Ale jo, dneska si zlzičku něčeho lepšího zasloužím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Hezky řetízkuje ta pětadvacítka ( plus patnáct...), jak dobrá slivka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 V praci me maji vsichni za velkeho bosse... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 (upraveno) Jsem si dneska snad poprvé v životě zapomněl sundat na letišti při průchodu rámem hodinky a pípal jsem, jako by to nebyl můj stoosmdesátý, ale první let. Z toho lze vyvodit tři závěry, DK10 nejsou z plastu, jsou tak pohodlné, že na ně lze lehce zapomenout a brzké vstáváni nedělá dobře. Jinak to lítání v Norsku je srandovní, 555 kikáků a v tom jedno mezipřistání. Takový létací příměstský autobus. Upraveno 16. března 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 (upraveno) Výhledy tu ale mají pěkné. Čurpauza v Bergenu a jede se dál. "Ty plastové podšálky prosím vracejte!" "Zase tři chybí Karle." Upraveno 16. března 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Hezke, moc pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Furt lepší Scandinavian s lehkou snídaní, než stupeň dopravy 5 ráno na Jížní spojce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 (upraveno) Tak o tom žádná. Navíc, když jsem zjistil, že díky mezipřistání mám nárok na dvě snídaně, jednu v každé části letu. Ovšem tím pádem, na letišti skořicový uzel a v letadle dvě snídaně, nemám hlad na oběd a to je chyba, protože kantýnu tady mají přímo katedrální. Ještě z dob barelu za 110. Upraveno 16. března 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Lítat nad takovou krásou, to se asi jen tak neomrzí...no a dvě snídaňky se šnekem k tomu A nepřemýšlel jsi třeba o tom, že bys tu druhou snídani odmít? Aspoň chvilku... Ale věřím, že jako správný gorol se na oběd hecneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 (upraveno) Tak to jsem nepřemýšlel. Houska byla ještě teplá, kafe horké, džus FreeTrade. Na oběd kašlu. Budu teď tři hodiny přednášet a školit a nechci vzdychat jako sládek Kule. Ale reprezentuji kudy chodím. Samé dobré značky, Česko, Damasko, Kanadsko. Btw., DK10 jdou stabilně +1,6 s/d. Upraveno 16. března 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Tak to jsem nepřemýšlel. Houska byla ještě teplá, kafe horké, džus FreeTrade. Jsem si to myslel...taky bych to sežral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 No, nakonec jsi měl pravdu. Dneska bylo hovězí po burgundsku a mačkané brambory, tomu neslo odolat. Tak jsem se k tomu postavil po gorolsky a vtlačil jsem to tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 (upraveno) No i z powrotem. Šéf říká prý: "Hodím Tě na letiště, jedu kolem, ale mám srandovní auto." No, žádný nuďas v Passatu to teda není. Upraveno 16. března 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 No kravicka po burgundsku, to bych si dal libit Sef ma fajne auto...aj s rukou na barely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se