marecenator Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 Macherske kombo a skutocnost, ze si to poriesil naraz a isiel do oboch inhouse - respekt:) mam radost, ze su oboje na fore a viem, ze minimalne jedny (ktorekolvek z nich) chcem tiez.Poprdeli dobre mi to pasuje so vcerajsim finale, totalna nemecka ofenziva:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 my pozehnani nedostanes, ale to ty moc dobre vis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 Tak to je bzukot Hasňo, teď si šéf klanu - Alda ti musí sloužit 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 Od IWC k Damasko.... No tak gratuluju k prozření 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 Hasna gratulujem, dosiahol si EVOLUCNY VRCHOL a si na konci cesty. Odtialto uz nikam cesta nevedie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 (upraveno) Hasna gratulujem, dosiahol si EVOLUCNY VRCHOL a si na konci cesty. Odtialto uz nikam cesta nevedie Jeste porad se muze vratit zpatky ke korenum a pak si dat tu cestu celou znova Pridavam se ke gratulacim, uzivej si nadseni z novych hodinek a technicke promakanosti, at Ti to vydrzi co nejdele. Neodpustim si ale strizlivou poznamku, ze chronobundusu neuteces. Davam tomu tak rok, maximalne dva a myslim, ze se dockame neceho, co tohle duo prinejmensim naredi, pokud uplne nevytlaci (me osobne by po vyprchani puvodniho nadseni asi zacal vadit design ciferniku, ktery je podle me proste nejslabsi clanek celeho Damasko baleni). A bude navrat k MI Upraveno 14. července 2014 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 Vynikající technokratická volba. Blahopřeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 No, dneska se trochu slavilo, tak nevím jestli me nesali zrak. Ještě na to tady mrknu rano, abych se přesvědčil, že vidím dobře a pokud to bude stejné, tak fakt nevím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 (me osobne by po vyprchani puvodniho nadseni asi zacal vadit design ciferniku, ktery je podle me proste nejslabsi clanek celeho Damasko baleni). A bude navrat k MI Nesnasim, kdyz nekdo ignoruje moje hodinky. Coz dela kazdej krome Slunecnika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 Husty zemetreseni. Perfektni kousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 Jeste porad se muze vratit zpatky ke korenum a pak si dat tu cestu celou znova Pridavam se ke gratulacim, uzivej si nadseni z novych hodinek a technicke promakanosti, at Ti to vydrzi co nejdele. Neodpustim si ale strizlivou poznamku, ze chronobundusu neuteces. Davam tomu tak rok, maximalne dva a myslim, ze se dockame neceho, co tohle duo prinejmensim naredi, pokud uplne nevytlaci (me osobne by po vyprchani puvodniho nadseni asi zacal vadit design ciferniku, ktery je podle me proste nejslabsi clanek celeho Damasko baleni). A bude navrat k MI Cifernik nejslabsi clanek ? Ani nahodou... Protoze na zivo jsou to nadherne sladene hodinky bez slabeho mista. Nemaji se za co stydet. Jsou sve, maji svuj charakter a spickove zpracovani kazdeho detailu a stoji za kazdou korunu. Tohle se musi videt na zivo !Vracet se zpatky ? Nesmysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 Tak to je bzukot Hasňo, teď si šéf klanu - Alda ti musí sloužit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 Hasna gratulujem, dosiahol si EVOLUCNY VRCHOL a si na konci cesty. Odtialto uz nikam cesta nevedie Janko - hasna zije v Norsku, pracuje s pocitacom a jazdi Mercedesom.. on dosiahol evolucny vrchol uz davno 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 Janko - hasna zije v Norsku, pracuje s pocitacom a jazdi Mercedesom.. on dosiahol evolucny vrchol uz davno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 Janko - hasna zije v Norsku, pracuje s pocitacom a jazdi Mercedesom.. on dosiahol evolucny vrchol uz davno toz to my proletari sa mame co ucit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 Hasňa má jiné chronomyšlení než já, často velmi vyhraněné s nekompromisními názory...,ale má svoji cestu a ta se mi líbí. Moc gratuluji k hodinkám a těším se na další Tvoje kroky. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 Gratuluju. Škoda, že Damasko pohnojil inhouse verzi DA46 tou červenou. Původní zelenožlutá je nepřekonatelná. Celkově tomu ale nedávám ani te rok či dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 Rozhodně gratuluju a moc se tě ší na dlouhodobější srovnání s s vyšším MI,ale osobně si myslim,že tady na foru má tvoje nová hodinková rodinka MI už dost vysoko a důležitý jsou tvoje pocity.Moc pěkný.Dostal jsem chuť vystoupit z cirkusu MI - PR - reklama - F1 - CEO šašek - pyramida prestiže - Eta za čtvrt míče - vzhled jako jediné odlišení - hodinářské lahůdky až od půl mega. Doba poctivých Ingů je pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 Hm, gratuluju. A pak ze kazdy jednou skonci u RLX.Oblíbená legenda rolexářů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 K dokonaní konverze ti chybí ještě změnit obrázek v avataru...:-)Mas recht. Ale až v práci, tady mám roumingovou datovou nouzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se