StanoBare Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Micey, zúženie ťahu je plynulé, alebo je tam po prvých dielikoch odskok? Niekde som videl fotky, kde sa domnievam, že odskok tam bol, ale kľudne to mohol byť neorigo ťah. Nápisky si chcel mať ako u modelu Air Diver? Tam práve je to Orient Star logo + v podstate zhodne koncipovaný ciferník. Inak samozrejme svojbytné tool hodinky. Paráda.
Micey Odesláno 16. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Stano, první tři články se plynule zužují, pak už maj 18mm až ke sponě.
cali Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 (upraveno) Orient Star logo bolo na starsom modeli co mal este stroj bez hackingu a rucneho natahu a rucky ineho tvaru. Odbornici v zahranici sa zhoduju ze ten rucny natah tu nie je zas az tak potrebny, vdaka vysokej efektivite samonatahoveho mechanizmu. Oproti napriklad takej ETE289x, ktora na ruke lenivejsieho chronomagora dokaze v noci aj zastat, s tymto par krat mavnes a je to "nabite". edit: s tym pivom sa urcite ozvem, az sa vratim do PHY Upraveno 16. července 2014 uživatelem cali
StanoBare Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Stano, první tři články se plynule zužují, pak už maj 18mm až ke sponě.Aha, takže je to tak ako som si toho všimol, díky.
Daemonultimate Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Konečně jsem přesedlal z telefonu k PC a můžu říct jen jedno: ,,Víc fotek". Je to paráda.
gougy Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 bezvadný kus železa, souhlas se vším, co jsi napsal vč. Hardlexu na MM užívej perfektních potápek
emef Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Mám Stáry s rezervou nátahu a taky mě překvapilo, jak je to rychle natažený. Mám ozkoušeno, že úplně stačí, když si je vezmu na půl hoďky na normální domácí válení a jsou nadoraz. Hlavně je fakt zábavný to sledovat během střídání jinejch hodinek. Prostě vidíš, kdy už skoro umíraj a potřebujou protáhnout. Kdyby to tak bylo i na ženskejch. Jó, Orient si zaslouží víc pozornosti, než kolik se mu tady dostává. Za pár korun in-house, osobitej design a neni to tak provařený jako Sejkó. 1
cali Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Len taka zaujimavost, o orient strojkoch som sa kdesi docital ze su udajne najviac "watchmaker friendly" strojky na trhu. Teda ze idu rukou/hodinarom pomerne lahko rozobrat/opravit a zase zlozit.
CEGY Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Tady jedny s jnejma ruckama - ne tak hezkyma.
Micey Odesláno 16. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Jojo, to je ten model před faceliftem.. s těmahle ručkama snad ještě neměly hacking a ruční nátah, jinak je to myslim stejný.
CEGY Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Jeste ty stejny se delaj jako Orient Star. http://www.creationwatches.com/products/orient-watches-252/orient-star-automatic-300m-diver-wz0181el-mens-watch-3337.html
Filip.J Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Já myslím, že těch zájemců o vyzkoušení při pivku tady bude víc
bcmike Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Super článek o krásných potápkách za výbornou cenu. Já o nich přemýšlím už rok, ale ne a ne se rozhoupat. Stavím se do fronty na pivko s ukázkou.
instant Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Hodinky paradne, ale az chces vidiet EKSKLUZIVNE dojebanu lunetu tak si ich so mnou vymen na tyzden.. dam ti k tomu aj podpiskartu
petr_cha Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Diky za postrehy, doufam ze v nich budes pokracovat... a vic fotek na ruce! :-)
Micey Odesláno 17. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Tak jedna kytičková reflexní na ruce. Snažil jsem se vyfotit lumi, ale stojí to tim mobilem naprd.. tak vás tim ani nebudu trestat.
Micey Odesláno 17. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Nato, brusle, pivko, podvecerni slunko, parada!
Micey Odesláno 17. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2014 (upraveno) Chces menit, jo? Tak muzem, neco malo dotlacis.. A neprud se svejma skvelejma fotkama, pak se ve svym vlakne stydim. Kecam, super! Edit: Coz mi pripomina, kdyz vidim tu gumu.. Ta na Orientech je sice hnusnejsi, ale lepci Upraveno 17. července 2014 uživatelem Micey
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se