Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Micey, zúženie ťahu je plynulé, alebo je tam po prvých dielikoch odskok? Niekde som videl fotky, kde sa domnievam, že odskok tam bol, ale kľudne to mohol byť neorigo ťah. Nápisky si chcel mať ako u modelu Air Diver? Tam práve je to Orient Star logo + v podstate zhodne koncipovaný ciferník. Inak samozrejme svojbytné tool hodinky. Paráda.

Odesláno (upraveno)

Orient Star logo bolo na starsom modeli co mal este stroj bez hackingu a rucneho natahu a rucky ineho tvaru.

Odbornici v zahranici sa zhoduju ze ten rucny natah tu nie je zas az tak potrebny, vdaka vysokej efektivite samonatahoveho mechanizmu. Oproti napriklad takej ETE289x, ktora na ruke lenivejsieho chronomagora dokaze v noci aj zastat, s tymto par krat mavnes a je to "nabite".

edit: s tym pivom sa urcite ozvem, az sa vratim do PHY

Upraveno uživatelem cali
Odesláno

Mám Stáry s rezervou nátahu a taky mě překvapilo, jak je to rychle natažený. Mám ozkoušeno, že úplně stačí, když si je vezmu na půl hoďky na normální domácí válení a jsou nadoraz. Hlavně je fakt zábavný to sledovat během střídání jinejch hodinek. Prostě vidíš, kdy už skoro umíraj a potřebujou protáhnout. :) Kdyby to tak bylo i na ženskejch. :D

Jó, Orient si zaslouží víc pozornosti, než kolik se mu tady dostává. Za pár korun in-house, osobitej design a neni to tak provařený jako Sejkó.

• Dát hlas 1
Odesláno

Len taka zaujimavost, o orient strojkoch som sa kdesi docital ze su udajne najviac "watchmaker friendly" strojky na trhu. Teda ze idu rukou/hodinarom  pomerne lahko rozobrat/opravit a zase zlozit.

Odesláno

Super článek o krásných potápkách za výbornou cenu. Já o nich přemýšlím už rok, ale ne a ne se rozhoupat. Stavím se do fronty na pivko s ukázkou.

Odesláno (upraveno)

Chces menit, jo? Tak muzem, neco malo dotlacis..:)

A neprud se svejma skvelejma fotkama, pak se ve svym vlakne stydim.

Kecam, super!

Edit: Coz mi pripomina, kdyz vidim tu gumu.. Ta na Orientech je sice hnusnejsi, ale lepci ;)

Upraveno uživatelem Micey

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...