LovecK Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Super fotky Vojto. Ten AR je nebezpečně sexy, a vitamín B mě pokouší Paráda Tebe by pokousel i prazskej orloj, pokud by sel nosit na zapesti! Jinak paradni B a fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Konečně jsem se dostal na místo s bohatou nadílkou krásně kyprého čerstvého sněhu. Pochopitelně mi to nedalo a svá Béčka jsem do něho položil. Vždyť jsou to konec konců potápky, tak jim trocha vody nemůže ublížit: Ale ono bohatě stačí dívat se na ně jen tak na ruce. Bílá peřina s nimi krásně kontrastuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Koukám, že došlo na změnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Koukám, že došlo na změnu. Jojo, tah byl v plánu od samého začátku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Jsou nádherné tak i tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Nemůžu se jich nabažit. Při každém pohledu vypadají trochu jinak. A řemen mám schovaný, kdyby mě v budoucnu něco popadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Vojto super!!! Ten sníh je ještě zvýraznil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 S tím tahem jsou skvělé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 jj, na tahu vypadají výborně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 Vážně paráda, na sníh se fakt hodí, takže bys měl cestovat častěji, dokud nějaký je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 Sníh jsem bohužel nechal na horách, takže zpět do interiéru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 2. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2015 Siwi, tohle je fakt parádní fotka!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Siwi, tohle je fakt parádní fotka!!! Dík moc. On každý pohled na ně je jiný: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Moc pěkný fotky. A samo i hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 SO 42 na tahu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Paráda Vojto, akorát od té doby, co jsem je viděl na živo, mi vždy bleskne hlavou, jak na těch fotkách vypadají mnohem věřší, než ve skutečnosti Víš jak jsme se o tom bavili a opravdu to tak je snad úplně na všech fotkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Je to tak, Michale. Fotím je hodně z blízka, což právě vyvolává tento efekt. Na ruce jsou opravdu menší, což jsi sám viděl. Je až s podivem, jak se jeden rozměr pouzdra může jevit různě. Longiny měly ještě o 1 mm menší průměr a přeci vypadaly na ruce jako mnohem větší. To je případ i Tvých Fortisek. Naproti tomu třeba moje bývalé Archimedy nebo tato B. Vypadají menší. Naštěstí to na mé ruce je tak akorát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Tady je přesně vidět, že se rozhodně nedá vybírat jen podle fotek. Na ruce ti sednou opravdu skvěle, jsou akorát a je dobře, že jsi nevzal ty větší, asi by byly už moc, no co ti ještě říct, užívej si je a ten chronoklid, který díky nim máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Jedny z mála Breitling, co se mi opravdu líbí. Navíc je umíš pěkně nafotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Tady je přesně vidět, že se rozhodně nedá vybírat jen podle fotek. Na ruce ti sednou opravdu skvěle, jsou akorát a je dobře, že jsi nevzal ty větší, asi by byly už moc, no co ti ještě říct, užívej si je a ten chronoklid, který díky nim máš Ty větší už vážně byly moc. Na ruce by mi určitě neseděly tak dobře a asi bych si s nima užil spíš víc trablů než radosti. Podobně jako na jaře s Certinami. Jedny z mála Breitling, co se mi opravdu líbí. Navíc je umíš pěkně nafotit. Díky za pochvalu. Paradoxní na tom je, že já tenhle typ úplně přehlížel. Teprve naživo mě naprosto uchvátily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se