Přejít na obsah

Ze Siwiho hodinkovnice

siwi

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Konečně jsem se dostal na místo s bohatou nadílkou krásně kyprého čerstvého sněhu. Pochopitelně mi to nedalo a svá Béčka jsem do něho položil. Vždyť jsou to konec konců potápky, tak jim trocha vody nemůže ublížit:

post-437-0-42169400-1422817980_thumb.jpg
post-437-0-34227900-1422817970_thumb.jpg
post-437-0-86944600-1422817962_thumb.jpg

Ale ono bohatě stačí dívat se na ně jen tak na ruce. Bílá peřina s nimi krásně kontrastuje

msg-437-0-77060300-1422813178_thumb.jpg
post-437-0-69502000-1422818693_thumb.jpg
post-437-0-99928200-1422818720_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Paráda Vojto, akorát od té doby, co jsem je viděl na živo, mi vždy bleskne hlavou, jak na těch fotkách vypadají mnohem věřší, než ve skutečnosti :) Víš jak jsme se o tom bavili a opravdu to tak je snad úplně na všech fotkách :)

Odkaz ke komentáři

Je to tak, Michale. Fotím je hodně z blízka, což právě vyvolává tento efekt. Na ruce jsou opravdu menší, což jsi sám viděl. Je až s podivem, jak se jeden rozměr pouzdra může jevit různě. Longiny měly ještě o 1 mm menší průměr a přeci vypadaly na ruce jako mnohem větší. To je případ i Tvých Fortisek. Naproti tomu třeba moje bývalé Archimedy nebo tato B. Vypadají menší. Naštěstí to na mé ruce je tak akorát.

Odkaz ke komentáři

Tady je přesně vidět, že se rozhodně nedá vybírat jen podle fotek. Na ruce ti sednou opravdu skvěle, jsou akorát a je dobře, že jsi nevzal ty větší, asi by byly už moc, no co ti ještě říct, užívej si je a ten chronoklid, který díky nim máš :)

Odkaz ke komentáři

Tady je přesně vidět, že se rozhodně nedá vybírat jen podle fotek. Na ruce ti sednou opravdu skvěle, jsou akorát a je dobře, že jsi nevzal ty větší, asi by byly už moc, no co ti ještě říct, užívej si je a ten chronoklid, který díky nim máš :)

Ty větší už vážně byly moc. Na ruce by mi určitě neseděly tak dobře a asi bych si s nima užil spíš víc trablů než radosti. Podobně jako na jaře s Certinami. 

Jedny z mála Breitling, co se mi opravdu líbí. Navíc je umíš pěkně nafotit.

Díky za pochvalu. Paradoxní na tom je, že já tenhle typ úplně přehlížel. Teprve naživo mě naprosto uchvátily.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...