wizard-ov Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Skvělé fotky !!! Skoro mám pocit, jako bych ty SO44 už někde viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Wizard: mě také . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 V 3. 3. 2015 v 21:16, wizard-ov napsal: Skvělé fotky !!! Skoro mám pocit, jako bych ty SO44 už někde viděl Možná i měl na ruce, co? Tak u tebe skončily? Všiml jsem si u tebe nových SO 44 v jiném vlákně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 No jo no ...zatím je mám na tahu, ale pokukuji po té kožce, asi to dneska přehodím. Koupě rozhodně nelituji, na Breitlingy jsou nenápadné, velikost je (alespoň pro mne) akorát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Je to super hodinka a klidně bych je na tom tahu nechal. Já mám k těm svým taky kožku, ale na ruce mi líp sedí tah. Uvidíš sám, co na to řekneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Pekne srovnani. Diky za nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Super srovnání - až se mi najednou zdá, jak je ciferník u SO42 těmi číselnými indexy přeplácaný Ale krásný jsou oba modely, to se musí nechat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Aby to nebylo pořád tak jednotvárné, mám tu dnes sadu fotek úplně jiných hodinek. Když jsme se @Sphinxxem fotili ty Béčka, požádal jsem ho, aby sundal z ruky své Rangemany. Fotky už má David ve svém vlákně, takže je většina z vás viděla. Tyhle hodinky sice mou hodinkovnici nikdy neviděli, ale jelikož se mihly před objektivem mého foťáku, dám si je z důvodu kompletnosti i sem: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Zdá se, že přichází jaro. Já se byl se zimou a sněhem rozloučit už minulý víkend, kdy jsem udělal i pár fotek. Některé z nich jsem už publikoval v jiných vláknech, tady pochopitelně taky chybět nemůžou: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Uzasny Siwi, jak to dokazes zachytit, mohl by jsi se tim zivit. Smekam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Ale kdepak. Na to jsou tu opravdoví machři. Pro mě je to jenom takové hraní si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Primkaři mě v jednom vláně poňoukli si zase trochu pohrát: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Fakt skvělý fotky. A ty B super - yes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Vojto krasna serie fotek:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Vojto, palec hore za nápad. Super . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Děkuji vám, přátelé za slova uznání. A jelikož primkaři stále pokračují na autíčkové vlně, využil jsem dnešního volného odpoledne. Primky s motorem vzadu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Jirka Luděra by Tě pochválil - prostě foto-mág . BTW ty Tatrovky si někdy rád prohlédnu na živo, zejména černou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Vojto,úplně mi to vyrazilo dech.Perfektní foto a to jak těch modelů krásných autíček,tak Sportíků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Mě se moc líbí ta černá,když jsem byl malý,tak mne každý den vozila do školy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coper Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 V 19. 3. 2015 v 20:45, siwi napsal: Primkaři mě v jednom vláně poňoukli si zase trochu pohrát:Ten odraz stěrače na třetí fotce je squelý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se