filo-boxer Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2017 Pekne siwi. Nejvic se mi z posledni doby libi ta fotka SNXS77, kdyby byla trosku jina pozice rucek, tak je to uplne genialni
siwi Odesláno 27. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2017 Jojo, díky. Ručkám jsem nevěnoval pozornost a je to škoda.
MíraMíra Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2017 (upraveno) Jako vždy, parádní fotky.Jen bacha. Tyhle záležitosti bývají zmagnetizovaný. Upraveno 28. srpna 2017 uživatelem MíraMíra
siwi Odesláno 28. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2017 No, tak doufám, že tohle nebude ten případ. Jdu to zkontrolovat.
siwi Odesláno 28. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2017 Ajaj! Tak jsem vzal hřebík, přiložil ho k těm nástrojům a... Jsou zmagnetizované!!! Na vzdálenost několika milimetrů ho každý z nich přitáhl. Rychle jsem proto změřil odchylku, ale ta je přesně taková, jaká by měla být. Źe by se to magnetické pole až ke strojku nedostalo? Kdyby jo, tak by se chod zpomalil, ne?
MíraMíra Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2017 (upraveno) Neumím posoudit, jak moc silný, magnetický záření musí být, aby to ovlivnilo chod hodinek. Zas třeba jako repráky to samozřejmě nebude, tak snad dobrý.Ale jak se říká, prevence je základ. Někde jsem četl, že nějaký menší záření, dnešní hodinky v pohodě snesou, ale neumím právě posoudit, co je to menší. Upraveno 28. srpna 2017 uživatelem MíraMíra
siwi Odesláno 28. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2017 No, to je právě ono. A při tom se zmagnetizování strojku dost bojím. Tady mě to vůbec nenapadlo. Bych si nafackoval. Zítra zkontroluji odchylku znovu. Když bude zase OK, tak se snad nic nestalo.
MíraMíra Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2017 To je klasika. Já taky kolikrát přemýšlím, co by mohl být problém a snažím se tomu předejít, třeba i když si jdu pro jídlo do mikrovlnky a pak jdu spát a po tmě odkládám hodinky a ráno zjistím, že hned vedle tabletu. Zákon schválnosti. Naštěstí teda vše ok. Možná něco bude na tom, že nejhorší je smrt z vyděšení. Tak držím palce ať to máš ok.
5etter Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 Dřív se na hodinky psalo ANTIMAGNETIC. Dnes už se to nepíše, protože v ocelovém pouzdře jsou odolný všechny. Samozřejmě do určité Míry Ale zrovna těchhle ořechů bych se nebál.Odkládám hodinky vedle mobilu a neřeším to.Jinak dlouho jsem ti to tu nechválil, takže to teď napravím. Moc krásný fotky s nezaměnitelným rukopisem, chodím sem koukat rád.
siwi Odesláno 29. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 Díky za uklidnění i za pochvalu fotek. Teď právě jsem měřil znovu odchylku a stále odpovídá dlouhodobě naměřenému dennímu průměru. Všechno tedy nasvědčuje tomu, že magnetické pole na strojek nedosáhlo. Ostatně - teď mě napadá, jak se vlastně vůči magnetu chová titan...?
siwi Odesláno 8. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Žádné nové přírůstky se u mě neobjevily, tak fotím, co mám...
tano Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 Vojto, u Tebe netreba novych prirustku, moc krasne!
kartagos Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 A fotíš to Vojto moc krásně ..Takhle jsi představuji propagaci hodinek . O to je to pak těžší dávat jsem svoje fotky :-)
Lamiczka Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 Parádní fotky, všechna čest. Máš nějakej stojánek, nebo jak se ti daří třeba ty pětky takto pěkně udržet v prostoru, aby ten tah neplandal
siwi Odesláno 9. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2017 (upraveno) V 9. 9. 2017 v 5:38, 5etter napsal: ... V 9. 9. 2017 v 6:12, kartagos napsal: ...... V 9. 9. 2017 v 6:38, Lamiczka napsal: ... Máš nějakej stojánek, nebo jak se ti daří třeba ty pětky takto pěkně udržet v prostoru, aby ten tah neplandal Všem vám děkuji za pozitivní ohlasy. Nebudu nic předstírat, těší mě to a zároveň docela zavazuje K tomu focení: Podle mých zkušeností je udržení hodinek v požadované pozici nastojato jeden z největších oříšků. Přesněji řečeno - problém nastává při následných úpravách, kdy je třeba podpůrný předmět z fotky odstranit, aby nepůsobil rušivě. Hodinky je možné navlíct na cokoliv, záleží pak na tom, co s tím dál:Zvolit něco vkusného a oporu přiznat (dřevěné polínko, kožené pouzdro na psací potřeby, atd...) U fotek s úplně černým pozadím se dá použít cokoliv černého. S pozadím to splyne a působí to dojmem, že hodinky stoji samy o sobě. Další "ochcávkou" je focení hodinek položených na tmavé podložce na boku. Podložka ale nesmí odrážet zbytkové dopadající světlo (mikroplyš). Z kousku pevnějšího drátu si vytvarovat profil, který náramek drží a tvaruje. To je vhodné pro focení produktovek z anfasu (z profilu by byl drátek vidět). Takhle jsem fotil svou sbírku digitálek. Nevýhodou ovšem je, že těžší hodinky se budou kácet. Takže se musejí zezadu přilepit k podložce oboustrannou montážní lepící páskou. Když všechno selže a opora zůstává vidět, nezbyde, než ji z fotky vyretušovat. A když už jste v tom, můžete si z fotky vystřihnout hodinky celé. Je to teda práce někdy až na hodiny. Ale odměnou vám pak bude, že si pod ně můžete dát jakékoliv jiné pozadí. Docílíte tak výsledku, který z foťáku nikdy vylézt nemůže. A teď něco z dneška: Upraveno 9. září 2017 uživatelem siwi
AndyAaron Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Odesláno 10. září 2017 Ja to tu sleduju, ale moc nekomentuju. Ale tohle uz je vazne pecka, Siwi!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se