Dee Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 Teprve teď jsem si tohohle vlákna všiml, velká gratulace, pro mě spolu s Explorer I to jsou nejhezčí Rolexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 Víte, velká gratulace k moc pěkným hodinkám. Je vidět, že ti dělají radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 Díky kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 pripojuji se k zastupu gratulantu. to je velka krasa vite:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Díky Jirko. -------------------------------- Něco se chystá ...(puristé raději přivřete oči) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 sakra, vidim tam Hirsch Performance strap nebo ne??? V 30. 7. 2014 v 16:12, Vit napsal: Díky Jirko. -------------------------------- Něco se chystá ...(puristé raději přivřete oči) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 V 30. 7. 2014 v 16:12, Vit napsal: Díky Jirko. -------------------------------- Něco se chystá ...(puristé raději přivřete oči) tak sup sem s fotkama, at muzeme zacit rozohnene diskuze, jestli jooo nebo neee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 ten tam dlouho nevydrží V 30. 7. 2014 v 16:12, Vit napsal: Díky Jirko. -------------------------------- Něco se chystá ...(puristé raději přivřete oči) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 V 30. 7. 2014 v 16:28, Kid_A napsal: sakra, vidim tam Hirsch Performance strap nebo ne??? Vidím, že jsem měl dáv menší clonu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 V 30. 7. 2014 v 16:30, financ napsal: ten tam dlouho nevydrží Ještě tam nebyl, ale myslím si pravý opak, je velice pohodlný a tloušťka je akorát. V 30. 7. 2014 v 16:30, IzTaPa napsal: tak sup sem s fotkama, at muzeme zacit rozohnene diskuze, jestli jooo nebo neee Udělal jsem takový mezikrok s NATEm.Sám se napínám, jak to dopadne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Nato je good:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 (upraveno) V 30. 7. 2014 v 17:22, Kid_A napsal: Nato je good:) Taky se mi líbí, hlavně je tenké, nějaký tlusťoch by k těmto hodinkám nešel. Není bílá jako bílá:(foceno mobilem, naživo je ten rozdíl ještě markantnější) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. července 2014 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Jsem tu zase pozde, ale GRATULUJU! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 V 30. 7. 2014 v 18:16, KFL napsal: Jsem tu zase pozde, ale GRATULUJU! Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 ta bila nema chybu. ten "khaki" s bilym cifernikem taky nema chybu...nevsedni kombinace V 30. 7. 2014 v 17:36, Vit napsal: Taky se mi líbí, hlavně je tenké, nějaký tlusťoch by k těmto hodinkám nešel. Není bílá jako bílá:(foceno mobilem, naživo je ten rozdíl ještě markantnější) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 31. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 V 30. 7. 2014 v 19:43, Kid_A napsal: ta bila nema chybu. ten "khaki" s bilym cifernikem taky nema chybu...nevsedni kombinace Vypadá to, že máme ten samý.Já mám TENTO šedý. Přidám pár mobilních fotek ze SC. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Víte, ladí ti to. Ta šedá ve mě evokuje kov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 31. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 V 31. 7. 2014 v 15:39, Jeronimo napsal: Víte, ladí ti to. Ta šedá ve mě evokuje kov. Díky Jarku, dokonce se i trochu leskne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 (upraveno) Tak jsem ho tam hodil. Mně se to líbí.Je to TENTO řemen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. srpna 2014 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 Vypada to fakt dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se