farkyostrava Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 poridil jsem martu řemen, nahodil a supr. Mate taky nekdo martu ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Martu nemáme, protože nám ho před pár dny někdo vyfouknul před nosem :-). Ukaž! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 no neváhal jsem ani sekundu no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Farky, gratulace! Martú je skvělej řemen. Bohužel mám jen 22 mm, tak jsem ho dal na dnes funglové Štajny. Asi to sem úplně nepatří, ale nemohl jsem jinak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Budiž vám řemeny přány. Já je v poslední době nosit nemůžu, po celodenním nošení se mi vždycky na spodní straně zápěstí udělá vyrážka. Takže meshe, tahy a silikon. To můžu. Kůži ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 ponorka : jojo :-)Vlada : to nebude kuzi ale sponou. me se teda nic nedela ale poridilil jsem spony od steinhartu. Bytelna nerez ocel l316. pokud bys nemel nikoho kolem komina ti muzu pujcit na vyzkouseni. mam 24 i 22. Pokud ti nic nedelaji pouzdra tak by nemely ani spony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 (upraveno) double... Upraveno 20. ledna 2016 uživatelem farkyostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Sponou to nebude. Včera jsem měl přes den v práci Aviationy od Steinhartu na origo pásku s origo sponou. A večer zarudlá spodní část zápěstí, i ta, co je mimo sponu. A svědí to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Já měl stejný problémy s kvalitní kůži. Guma a tah OK a ještě levné řemeny, které asi nejsou z kůže (paradox, protože bych řekl, že se to svinstvo, snad plíseň, drží v té střední vrstvě řemenu, která je u levných z papíru). Po roce nošení gumy je teď i kůže OK a žádné problémy nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 vlado useknout a vypestovat novou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sluniq Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 (upraveno) neco kolem 25 metru pod vodou, na Kube ;-)Ani nevite co to dalo prace to takhle naaranzovat ! Upraveno 22. ledna 2016 uživatelem Sluniq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 supr !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Hmm! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Inu, "Professional Diver" :-D. O něčem takovém si hodinky s žabí korunkou ve znaku můžou nechat leda tak zdát :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 No, no... jednou jsem si se Subama dokonce i umyl ruce !!! A trocha vody dokonce dopadla na hodinky !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 no a pak jsi je pro zichr radsi rychle prodal :-) jsem si rikal proc .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 (upraveno) double Upraveno 22. ledna 2016 uživatelem farkyostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Sluniq - SUPER!!! Já jsem to nestihnul realizovat, ty jo, udělal jsi mi velikou radost A vůbec nepochybuju, že to dalo pořádnou práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Parádní fotka, to sem per ve velkym! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 neco kolem 25 metru pod vodou, na Kube ;-)Ani nevite co to dalo prace to takhle naaranzovat !rt.jpgrt (1).jpgVýborná fotka s kvalitními hodinkami a tak to má být :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se