Denjl Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2014 Parádní volba;) užívej jich co to jde, než je nahradí jiné ,,defimitivni'' :-D Sent from my iPhone using Tapatalk
zekon7302 Odesláno 18. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Parádní volba;) užívej jich co to jde, než je nahradí jiné ,,defimitivni'' :-D Sent from my iPhone using Tapatalkano, správně další "definitivní" užívám si je Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Flipik Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Gratulace k nádhernému kousku i fotkám, ale co chudáci Orlíci?
zekon7302 Odesláno 18. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Gratulace k nádhernému kousku i fotkám, ale co chudáci Orlíci?coby, odpočívaj, věnuji jim nějakou pozornost, občas si je vezmu do ruky
Jony Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 (upraveno) Velká Gratulace Dušane, chystám se také na ně jen ve větší velikosti:-)) a když budou peníze tak kalibr 8500.... Upraveno 25. srpna 2014 uživatelem Jony
zekon7302 Odesláno 25. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 Velká Gratulace Dušane, chystám se také na ně jen ve větší velikosti:-)) a když budou peníze tak kalibr 8500....Pokud máš na to pracku, není problém, těch 45.5mm bych nedal, radši ale přišetři, ten starší model je takový nemastný...
Misty Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Libovka Taky si jednou koupim nějaky lepší, teď mi musej stačit moje Casio
Traveller Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Ty vole člověk tu chvilku nezabrouzdá a pak narazí na tohle. Pěkné fakt že jo! Gratuluji.
zekon7302 Odesláno 29. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 (upraveno) Ty vole člověk tu chvilku nezabrouzdá a pak narazí na tohle. Pěkné fakt že jo! Gratuluji.Děkuji, máš absenci, kluci z Beskyd si je už osahali. Upraveno 29. srpna 2014 uživatelem zekon7302
roman_d Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 Po jsou pro mne nej omegy..gratulace
zekon7302 Odesláno 30. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 Snad ti do příštího srazu vydrží.vydrží Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
marosh Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 Klobuk dolů, Duši. A to v předklonu...
zekon7302 Odesláno 30. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 Maroška, teda, začnu se červenat , děkuji. Ty i jiní, co mně znají, víte že jsem se do nich zakoukal už dávno, to kouzlo je prostě v těch kukačkách. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 Maj jednu velkou výhodu, na fotkách i ve skutečnosti vypadaj parádně. Celkově ani jednotlivě nemám co bych jim po designové stránce vytknul, ztělesňují pro mně absolutní dokonalost, po konstrukční snad jen absenci mikroregulace na sponě. Líběj se mi už pěkně dlouhou dobu a jednou se k nim dokopat, byly by definitivní. Už jsem Ti tady gratuloval, tak se nebudu opakovat, ale rád se sem vracím kvůli fotkám, ale i postřehům kolem nich.
tomas1346 Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 Neskutecna parada, nemaji jedinou vadu, teda jednu jo, nejsou moje :-(...a na krasnych fotkach jeste vic vynikne sladeni jednotlivych detailu, proste klasa !! At slouzi.
Kluk jako buk Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 Ještě před měsícem jsem si říkal, že PO nejsou hodinky pro mě, jenže pak jsem se dostal do bondovskýho období a můžu na nich oči nechat. "Rouleks?""Oumýga.""Bjůtyfl." Super hodinky a fotky, jen houšt!
JohnyP Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 Klasika, ale krásná klasika!!fotky taky pěkný:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se