Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 94
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pořídil jsem  k PO kamaráda na střídačku , ze země vycházejíciho slunce. :lol2:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Dát hlas 1
Odesláno

Pěkně... bral jsi je nové? Uvažuji o MM v kvarcu do bazénu a hospody (ale zatím jenom tajně a pod polštářem, bo jsem zatím spokojen s menším bratříčkem Sumo). 

Odesláno

nebyl bych to já kdybych jim něco neušil. :lol2: Je to první pokus, žádný zázrak, ale strašně pohodlné. :smile_anim:

• Dát hlas 1
Odesláno

Nevím, dělal jsem ho v noci, mohl být lepší.

No jo, když přes den furt lítáš po hospodách, Duši, klopíš do sebe jedno za druhým...

Pak si dáváš nočnějšu a jsi dojebaný a ruka nejistá a ráno si pak na sebe nasraný, no.

Alkohol je kurevstvo.

P.S. Humor.

Odesláno

No jo, když přes den furt lítáš po hospodách, Duši, klopíš do sebe jedno za druhým...

Pak si dáváš nočnějšu a jsi dojebaný a ruka nejistá a ráno si pak na sebe nasraný, no.

Alkohol je kurevstvo.

P.S. Humor.

Jo, to jsem celý já, ale asi tak 15 let zpátky. :lol2:

Odesláno (upraveno)

kozene remienky ja mozem, ale tymto sa viac hodi "zelezo"  :) ( aspon podla mna )

Upraveno uživatelem matt81
Odesláno

Ano, tah je super, jak jsem už tolikkrát říkal, jedinej , který snesu. Má však jednu chybičku, absence mikroregulace, a tím je pohodlnější řemen.

Odesláno

moc krásný....kurna už ted mě mrzí, že jsem je Bakerovi prodal zpět..hledám definitivní hodinky a tyhle v téhle velikosti jsou opravdu ideální volba..to už vím..no jo no, budu si muset počkat...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...