Přejít na obsah

www.chronoshop.cz

African

Jak jste spokojeni s kubsonem (jako ve škole 1-5)?  

540 hlasů

1. 1. Hlasujte:

• 1
      501
    • 2
      29
    • 3
      8
    • 4
      2
    • 5
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

No jo Kubson Kubson pořád...:-))))) Kamarád už Trasery dostal a já si u něj koupil další kousek, tentokrát Archimede - zase přišly hned, s medvídkama... Ať už ten krám zavře, leze to nějak do peněz a zase se mi tam začíná něco líbit... Sakryš...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nojo, nepoučil jsem se ani z půlky a4ky nesplacených pohledávek z minulého roku :suicide_anim:

No precetl jsem si prvni mejl s fakturacnimi udaji, ve kterem stalo, ze zbozi bude odeslano po pripsani penez na ucet. Tak jsem si rekl:"Super, az budu mit chvilku, tak to poslu..." a pak jsem otevrel ten druhej, ve kterem stalo, ze zbozi bylo odeslano a uz jsem vytacel expresni linku :)

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Mohu jen vrele doporucit nakupovat od kubsona. Zatim jen jedna zkusenost...Traser Super Sport Black. Ale ta neuveritelna vztricnost i u celkem zbytecnych otazek...dalo se to najit tady, rychle vyrizeni, odeslani. No proste, kudy chodim, tudy chvalim.

Upraveno uživatelem bolojang
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Já medvídky nedostal!?

A to jsem "stálým" zákazníkem :-)

Ale při otevírání balíků od Kubsona nemívám na medvídky ani pomašlení, v tu chvíli mám fakt jiné starosti. NO, JO, já vlastně ani ty krabice pořádně neprohlédl, třeba tam budou. Zítra se podívám :smile_anim:

P. S. Steinhart jde pořád stejně...

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

tak znovu kladne hodnotenie, balik dosiel cez PPL (za to, ze bol doruceny do prace az o pol osmej vecer a ani sa neunuval zavolat, by som mu jednu struhol, ale mal stastie, ze som sa vracal z treningu a v praci som si zabudol flasu vina :D , jeden telefonat a ajhla, auto stalo o ulicu vedla, flakac jeden), ale spat k veci ... zabalene na jednicku (mozno by to chcelo uz "znackovu" lepiacu pasku ;) ), v baleni navyse par baterii do tocitka, remienky dokonca v bublinkovej folii ... proste servis, jak ma byt ... diky moc.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...