kdojinej Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 (upraveno) Snad to neodporuje pravidlům: Hledám mladé zdravé lidi (19-27 let) ochotné zúčastnit se neurovědního výzkumu, který probíhá v Praze, jakožto pokusné osoby. Dotyční neutrpí žádnou újmu a získají finanční odměnu. Máte-li zájem, či zapůjčíte svoji ratolest, kamarády atd., napište mi SZ o podrobnosti.Děkuji za prostor. Upraveno 29. srpna 2014 uživatelem kdojinej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Já bych do toho šel, ale už jsem trochu za zenitem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Jiří, tak běž dvakrát.. napůl se vejdeš ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 No zase úplně nad hrobem nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Tady mladý a hlavně zdravý lidi nenajdeš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Ja se jen tak do limitu vejdu. Zdrav, alespon fyzicky, jsem . Uz mam za sebou zkusenost pokusneho kralika pro pritelkyni medicku , takze dej vedet a muzem se dohodnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Nechceš rozšířit věkový interval a přesunout výzkum k nám na SM? Tady by se našel slušný vzorek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Viděl jsem krásný hodinky tak výhodně prodám celou nervovou soustavu, stejně mě jenom nervuje, klepe rukama, vykopává v koleni a cuká vokem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Napsal jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Tak tohohle pokusu se taky nezúčastním, ale kdyby jste potřebovali někoho mezi čtyřiceti a padesáti a nevadil by můj moribundus, tak bych do toho šel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Hhmmm se mnou radši taky nepočítejte, padesátka na krku a Ty rána, Ty rána........ tak bolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Hhmmm se mnou radši taky nepočítejte, padesátka na krku a Ty rána, Ty rána........ tak bolíCože? Podle profilovky jsem ti hádal mnohem míň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Cože? Podle profilovky jsem ti hádal mnohem míň no jestli to mnohem míň jsou ty tři roky co mi do ní chybí tak dík.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2014 jak je to časově náročný ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 no jestli to mnohem míň jsou ty tři roky co mi do ní chybí tak dík.......... Tak to jsi byl už na světě když přijely tanky , já taky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Tak jse tu po ranu dozvim ze uz jsem starej v 29 letech...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 jak je to časově náročný ?Nic moc. Pichnou ti to do zadku, tri dny frcis, pak tri dny kocovina a pak znova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 ale howno, vyplneni psychotestu zabere pul hodiny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 A které tanky ? V '68 nebo v '45 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 Tak ja jdu psát.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se