MarvinX Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 McStinger: Já si ani neuvědomil že jednám asertivně Beru to tady jako fórum podobných bláznů jako jsem já, jen si tak povídáme, drobně se škádlíme, vlastně jsme všichni kamarádi ) Takže si klidně ještě trochu cucni já to ustojím.
odjinud Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Já tedy nevím, 10.500,- za quartzky s levným strojkem od v podstatě ne-hodinářské firmy, to mi jako něco extra nepřijde.Vzhled podle fotek není nijak úžasný, možná naživo to je lepší, ale s těma x návlekama mi to přijde jako stejná pakárna jako novodobý Fortis Flipper... No aspoň teď chápu, proč je to pouzdro tak divný - aby udrželo ty krytky.A to že pouzro vydrží hodně, neznamená, že se nerozbije strojek, takže celý ten humbuk je stejně mimo mísu a v praxi vydrží víc plastový G-Shocky.
People Odesláno 1. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 (upraveno) kvalitne puzdro od firmy vyrabajucej desiatky rokov svajciarske noze v kombinacii s lacnym strojcekom mi pride ako KILLER KOMBO Strojcek aj ked rozbijes, tak za 20USD si kupis novy a ides dalej. napr super truper damasko, ktore sice neposkrabes, ale zo strojku budes mat hrkalku a cena opravy ako cena novych INOX. Navleky su sice ohavne, ale viem si predstavit profesie, kde by sa mohli hodit a kde sa na krasu nepozera. Za seba som rad, ze to nie su vyslovene military swat specnaz watche, ale na prvy pohlad obycajny kus hodiniek jak do voza, tak aj do koča. Recyklat G-shock sa neda oznacit za kus hodiniek, g-shock nema spravny feeling pre chronomagora. Kludne pridaj nejaku alternativu/konkurenciu. Upraveno 1. listopadu 2015 uživatelem People
MarvinX Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2015 Někdo se zde ptal na kvalitu kovového tahu na INOXech, na postuji jedno hezké testovací video, které si myslím o kvalitě tahu docela dost vypovídá a rovnou přidávám i jedno vychloubačně-instruktážní video Test kovového tahu Instruktážní video
R4DE Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Hodinky se mi velmi líbí. Zvažuju, že bych do nich šel, ale pořád nevím, zda na gumě nebo kovovém tahu. Raději bych i gumu, ale ta rozteč nožek je hodně atypická (21 mm) a pokud by tam byl tah, tak má toho člověk vyřešeno, ale zas je celý komplet až možná příliš těžký. Běžně mi guma vydrží (např. origo Seiko Z22) cca 1,5 - 2 roky. Tady u inoxů stojí origo řemen 1800, což mi přijde opravdu dost a nějaké alternativy jiných gumových řemenů v této rozteči jsem vůbec nikde nenašel. Co vy na to?
R4DE Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Nakonec pořízena černá varianta na gumě. Zpracování super, safír, robustnost, perfektní chod korunky včetně trefení se na závit (pěkně dolehne) + její velikost + zapuštění do pouzdra. Líbí se mi, že sklo je mírně utopené pod úroveň pouzdra, což určitě přispěje odolnosti sice velmi tvrdého, ale křehkého safíru. Akorát lumi trochu slabší (než např. SKX007), ale pořád nad ránem jde čas odečíst čas i ve tmě. Tvar fixní "lunety" ve tvaru šestihranné matice mi taky velmi sedl. Někdo u návrhu hodinek fakt přemýšlel. Jsem velmi spokojen.
People Odesláno 26. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2016 (upraveno) toto ste uz videli? Victorinox Swiss Army INOX Cybertool Anzeige : LEDMaterial : Gorilla Glass 3 sowie TPUMasse : 53.1 x 52 x 21.9 mmWasserdicht : IPX7Batterie : 60mAh Li-polymerBatterie Laufzeit : 5 - 7 TageFunktioniert mit : Android 4.4.2 sowie iOS 8.0+Funktionen : - Incoming Call Notification- Mail & Message Notification - Event Reminder - Time Zone- Pedometer- Active Minutes- Calories Burned - Goal Setting - Countdown - StopwatchPreis : Um die 200 USD Upraveno 26. února 2016 uživatelem People
petr_cha Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Odesláno 2. března 2016 (upraveno) Kratky clanek o tom pridavnem modulu.. Divna vec :-) http://mobil.idnes.cz/redir.aspx?c=A160301_014223_mob_tech_ram&x=socialky_android_z Upraveno 2. března 2016 uživatelem petr_cha
People Odesláno 17. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2016 (upraveno) nove inoxy. Vidno, ze uz nemaju hladky bezel, ale serioznu lunetu a su profi divery s certifikatom. edit: tak tu je vsetko podstatne. http://time2watchdotnet.blogspot.ch/2016/03/basel-2016-victorinox-inox-professional.html Upraveno 17. března 2016 uživatelem People
huhu4d Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Vyzeraju perfektne. Victorinox vie co robi
People Odesláno 21. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2016 okruhle indexy su plasticke, vystuplne. Vyzeraju velmi dobre.Mali tam vystavenu aj povodnu veziu v matnom prevedeni, tiez zaujimave.
panedge Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 Jako uz se mi libily stary,ale ty novy,ty jsou fakt super.
instant Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Odesláno 22. března 2016 Presne. Stare boli u mna trochu breitling-ish, ale totok nema chybu.
People Odesláno 19. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 (upraveno) http://www.ablogtowatch.com/victorinox-swiss-army-inox-professional-diver-watch/ Upraveno 19. dubna 2016 uživatelem People
Liqid Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 To masivní pouzdro je super, zvlášť na pořádný kožce
Daemonultimate Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 (upraveno) Stále to pro mne postrádá to správné kouzlo jednoho nápisu na cifru navíc. Mají indikaci vybité baterie? Upraveno 19. dubna 2016 uživatelem Daemonultimate
t.p Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 V 19. 4. 2016 v 15:40, Daemonultimate napsal: Stále to pro mne postrádá to správné kouzlo jednoho nápisu na cifru navíc. Mají indikaci vybité baterie?Jakej to je? Automatic? Jinak pokud se nepletu tak ronda 715 je vybavena EOL indikací.Kdyby měly v sobě ETA 955.112 tak neváhám ani vteřinu.
Daemonultimate Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 V 23. 4. 2016 v 18:40, t.p napsal: Jakej to je? Automatic? ... Přesně tak
M@chino Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 V 25. 4. 2016 v 6:17, Daemonultimate napsal: Přesně tak Přidám také svůj souhlas ... Victorinox má k automatu zvláštní přístup ... dává ho jen do hodinek, které nechci ;-) ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se