Foundryman Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2014 Já mám v Longinách ESA 6312 a tam je nastavování a seřizování normálně korunkou jako u mechanik - 1. poloha datum, 2.poloha zastavení a čas. Tím pádem není nutno ani seřizovat jen dopředu, hodinky při seřizování času stojí.Platí varování před seřizováním data mezi cca 22.00 a 03.00.Na datovém věnci jsem měl taky vylámané zuby, vyřešil jsem to výměnou za nerezový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2014 ako riesite voltaz ? accutron vraj ma mat baterku 1.35V ci kolko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2014 Funguje na normální současné baterky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2014 no len tie moje idu nejak rychlo teraz... za hodinu pridaju 5 minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepescom Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 Niekto sa pýtal na výdrž batérie - mne včera odišla na Longinách po roku, typ energizer 390 A STITCH IN TIME Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 Mohu potvrdit - moje Astronauty jsem dostal ze servisu s novou baterií okolo vánoc a stále si vesele bzučí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 Krásný předčasný "ježíšek", gratuluji. A strojek vypadá jako nový . Zdá se mi to, nebo ty cívky v ladičce jsou jinak barevné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 A bzučí?Gratuluju k přírůstku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 Nezdá, já to vidím taky - je to Dukla - červenožlutá kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 Tak se povedlo... Gratulace. A ani si nečekal dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 (upraveno) Krásný předčasný "ježíšek", gratuluji. A strojek vypadá jako nový . Zdá se mi to, nebo ty cívky v ladičce jsou jinak barevné? Děkuji. Barvy jsou jiné. Patrně jsou hodinky po výměně jedné z cívek. A bzučí?Gratuluju k přírůstku Jasan. Čekal jsem to horší. Bzukot je slyšet jen když sundám dýnko, nebo dám hodinky k uchu. Uvidíme, nebo spíš uslyšíme až bude absolutní ticho. Jinak dík. Nezdá, já to vidím taky - je to Dukla - červenožlutá kombinace. Jako sparťan se s tím budu muset naučit žít. Tak se povedlo... Gratulace. A ani si nečekal dlouho. Dík. A teď ta cestička, jakou se ke mě hodinky dostaly.. Korespondenci zveřejňovat nebudu, tak jen v kostce: Napsal mi místní člen, že má doma jedny ladičky, které kdysi dávno koupil a nenosí je, jelikož kompletně zeseikovatěl. Hodinky byly prakticky v NOS stavu, jen potřebovaly novou baterii. S tím, že by mi je rád poslal zdarma. Stačí, když je tu nebudu za týden prodávat a pošlu adresu. To mi trošku vyrazilo dech a nevěděl jsem, jestli něco takového můžu přijmout. Samozřejmě jsem nabídku přijal, jelikož touha byla obrovská. Hodinky zde ani jinde nabízet nebudu a kdyby mě omrzely, poputují zpět ke svému páníčkovi. Pak jsem se naposled zeptal, zda je nabídka myšlena opravdu vážně a za dva dny ke mě doputovaly ze Slovenska v neprůstřelném a vodotěsném balíčku. Tibor nechtěl ani zaplatit poštovné, ani poslat mnou nabízený litr loňské Prostě tohle odcitovat musím: ?Mne stačí, ak dáš tým hodinkám, aspoň na chvílu, zmysel existencie... a priprav sa na riadny bzukot, tá ladička je ako roj komárov.? Radost málem pokazilo oživování stroje, kterému se zrovna nechtělo. První baterii jsem koupil a vyměnil sám, následovalo dlouhé ticho, vteřinovka se ani nepohla. Byl pátek večer a reklamovat baterku, nebo zjišťovat příčinu proč hodinky nejdou nebylo u koho. V sobotu ráno jsem se vydal rovnou k hodináři, který přeměřil baterku s konstatováním, že je údajně vyzkratovaná. Dal novou a ejhle, vteřinovka se na chvíli pohla a strojek zabzučel, ale to bylo všechno. Bylo mi řečeno, že strojek je po smrti. Nazdar. V neděli jsem přemýšlel, jak s hodinkami naložím. Dnes ráno jsem se vybičoval k poslednímu pokusu. Koupil jsem ještě jednu baterku Varta V 389 a v práci jsem ji šoupl do hodinek. Strojek se rozbzučel a šlape už asi děvět hodin bez odchylek. Takže Tibore, ještě jednou veké díky. Upraveno 15. září 2014 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 Taky jsem jedny hodinky odsud dostal gratis a je to fajn pocit. Gratuluju k ulovku. Hmm, jdu shanet ladicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 Taky jsem jedny hodinky odsud dostal gratis a je to fajn pocit. Gratuluju k ulovku. Hmm, jdu shanet ladicky. Že já je na jaře prodával, teď jsem mohl udělat terno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 Taky jsem jedny hodinky odsud dostal gratis a je to fajn pocit. Gratuluju k ulovku. Hmm, jdu shanet ladicky.Díky. Zatím to vypadá, že si je bude pujčovat mladá. Abych se snad poohlídl po nových. Že já je na jaře prodával, teď jsem mohl udělat terno. No jo. To jsi nemohl vědět, že tu za půl roku pofrčí nějaké pseudo qurtzky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepescom Odesláno 17. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2014 baterečka vymenená - 390 1,55V oxid striebra - a šlapú ako hodinky tá strojovňa by si zaslúžila back s priehľadom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Právě skončila aukce (možná) hezkých ladiček na Aukru. Pochlubí se někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 (upraveno) Me vcelku svrbila ruka. Za kolik nakonec šly? Upraveno 21. září 2014 uživatelem vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Taky, ale od toho prodejce bych měl strach koupit baterku.Me vcelku svrbila ruka. Za kolik nakonec šly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Caute - neodolal som - 6996 CZK - aj ked som tu videl na predavajuceho nie velmi dobre referencie, tak som to skusil - ked dojdu dam vediet.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se