Dux Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 tak už oznámili i prodejní statistiky? myslel jsem že to ještě neuniklo.. Jinak applu se párkrát povedlo udělat produkt který nikdo jiný nedokázal tak vyladit aby byl ze startu použitelný, ale u hodinek se jim to nepovedlo .. Takhle to dopadne u většiny lidí, někomu se to trefí do vkusu, ale podobné hodinky se prodávají mnoho let a bez výrazného úspěchu, prostě tady Apple šlápnul vedle a podle toho vypadají i prodejní výsledky, které se akcionářům Apple vůbec nelíbí.
Jeremy Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 No, 20 tisíc prodanejch kusů denně není zas tak málo.. :-) Kolik těch svejch zrůd prodá takovej Samsuňk asi..
Josef01 Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 20 tis. bývávalo, teď už to kleslo na 5 tis. a stále prudce klesá...
Dux Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 kam chodíš na ty čísla? 20 tis. bývávalo, teď už to kleslo na 5 tis. a stále prudce klesá...
Josef01 Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Ten vývoj prodeje je velké zklamání i těch 20 tis. denně je hluboko pod předpoklady, ale 5 tis. denně nikdo nečekal ani ve snu... http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3152514/Apple-Watch-FLOP-Sales-gadget-fallen-90-April-report-claims.html
roura74 Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Já jsem chodil bez hodinek pár let. Když jsem začal uvažovat o hodinkách prosakovali kusé informace o apple watch. Tak jsem na ně čekal až do jejich ofiko uvedení a rázem jsem si jejich nákup rozmyslel, i když jsem fanda applu. Hlavním proti byla chybějící vodotěsnost. To je, dle mého, faktor který odradil spoustu sportovně založených lidí od nákupu. Sent from my iPhone using Tapatalk
Radek124 Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2015 Dost pochybuju že někdo kdo zná skutečná čísla by je teď byl ochotný zveřejnit - určitá vodítka uvidíme možná za 2 týdny na Keynote, jestli si teplé bratrstvo troufne pochlubit se aspoň nějakými čísly (...user satisfaction index to tentokrát asi nebude), nebo jestli se zas jen budou po Microsoftsku objímat a camrat o připravovaných "best eplwoč ewa"... Upadající prodeje každopádně nejsou o "Apple versus někdo z Androidí konkurence", (ne)kvalitě konstrukce a nebo o úpadku značky - celou dobu je problém v tom, že kromě banálních bluetooth notifikací (které SE a LG uměly už před 10 lety!) současné "smartwatch" dodnes nepřinesly žádný "killer feature mix" (vlastně ani jednu), kvůli kterému by masy kupujících pociťovaly "každodenní objektivní potřebu TO vlastnit a nosit". Vždyť i ty jablečné NFC platby byly předem pohřbené neschopností globálního startu (tj. "od zítřka to pofrčí všude kde dnes berou bezkontaktní karty"), v kombinaci s rostoucím odporem běžných američanů k dalšímu bezdrátovému čipování a šmírování - nemluvě o tom že totéž umí šestkové iPhony i bez hodinek. Sledování zdraví a posílání "heartbeats" je s prominutím jen další onanie pro minoritu - a jediné co tak kromě drnčících notifikací frikulínům zbývá je ... Průšvih pro Apple každopádně nejsou sklady plné ležáků (Číňan prostě přiškrtí výrobu o pár měsíců dřív - stejně to je na jeho triko), ale fakt že kvůli blbému manažerskému úsudku tolik vývojářů a programátorů doslova zabilo roky IT času v neperspektivní slepé uličce. Vždyť za tu dobu už mohl být nový a konečně použitelný Xcode, znova oskinovaný iOS, iWork srovnatelný aspoň s LibreOffice - a Ive s Cookem se zlatým padákem v důchodu...
exBURN Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Jako mě se ten koncept zase líbí. Bral bych totiž něco na kolo. Nejde tak ani o nějaký měřič tepu, ale stačilo by s tím ovládat hudbu, odmítat hovory se zasláním sms, a možná navi a záznam trasy. Nějaké logování by taky bodlo. Jenže nejsem ochotný za to dat 15000-25000. Je to pro me na rozbití na kole moc peněz. Jiné hodinky zase nevyhoví zpravováním na nošení mimo sport (ráno na kole do práce a pak celý den na ruce a pak na kole domů). Tak nevím, potenciál ten trh asi má, ale masovka to asi nebude
Josef01 Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Jenže to samé můžeš mít rovnou s telefonem v držáku na řidítkách a uvidíš na to líp.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 casto ich vidim u dievcat pri foteni, ale ma prekvapil jeden vysokopostaveny politik, ktory mi ich odusevnene obhajoval ( ja som zial vyradeni kvoli slabemu zraku), ale je pravda, ze vodotesnost tiez spominal ako je velke minus. Mozno to ma zmysel v zaklade, s drahsim prevedenim to uz je dost draha zabava.
Jeremy Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Nevím, kdybych potřeboval funkce AW, tak si koupím nové Pebble. Navíc i dlouho vydrží baterka a jsou LEVNÉ. Možná si je stejně koupím, nakonec, jen pro tu srandu..Nicméně notifikace a všechny ty trackovací věci používám jen při sportu a na to už mám Garminy. V práci, když mi přijde SMS, tak se objeví současně na telefonu, který je na stole, pak ještě na monitoru.. tak proč na hodinkách? Kroky si nepočítám.. Takže pro normální život je to k ničemu (pro mě). Manželka je chtěla, ale dostala braitle colt s diamantama a už je nechce :-D
Josef01 Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Jo přítelkyně taky říkala, že když už hodinky na baterii, tak alespoň Rolex
exBURN Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Jenže to samé můžeš mít rovnou s telefonem v držáku na řidítkách a uvidíš na to líp. Iphone 6 na řídítlách si nedokážu na trailech představit
Liqid Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Iphone 6 na řídítlách si nedokážu na trailech představit
exBURN Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Já neříkám že to nejde, jen si nechci rozflákat telefon
Hasňa Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 Už vidím, jak někdo na trailech čumí na mikrodisplej té Apple hračky.
Erendil Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2015 Ahoj, já je vlastním necelý měsíc a jsem s nima spokojenej. Používám Iphone 6 Plus a často buďto doma nebo někde po venku lítám s dítětem v době, kdy se mi ozývají normálně pracující lidi. Pro mě hlavní věc je, že mi na ně chodí veškerý notifikace, včetně mailů, SMSek a dalších věcí a nemusím vytahovat telefon. Druhou věcí, která mě na těch hodinkách baví je aktivní fitness, kdy oproti fitbitům a podobným náramkům Vás ty hodinky tlačí a nejenom zaznamenávají údaje. Navíc data člověk vidí přímo na hodinkách né někde v aplikaci. Netvrdím, že to je nějaký super výyrobek, ale svojí práce zastane velmi dobře. Pokud používáte věci od Applu - u mě macbook air, Iphone, Ipad, tak bych si žádný pebble teda nekupoval.
panedge Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Erendil-u všech fitness náramků,stejně jako applewatch mi zásadně chybí GPS.Bez toho to nemá vůbec žádnej smysl.K čemu ti je počítání kroků,nebo to,že ti to říká-jdi se hejbat.To je podle mě taková dětinská hračka.Chtělo by to slot na simkartu,at si může člověk zavolat,když jde běhat nebo na kolo a GPS.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se