patprom Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Přesně vím, co si nekoupím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frankie-s Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Panove, tohle bude trhak, tipuju nejmene 10 mil prodanych ks jeste v roce 2015. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 já v 10 mil určitě nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krakonosh Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Já to asi prubnu, jen tak pro prdel... Kde je konec fronty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 9. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 chcelo by to poradovnik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 (upraveno) Me prijdou super, az na ne nekdo napise skin Omega Marine chronometer megaquartz, tak si je poridim, pac budou pak temer jak original http://i69.photobucket.com/albums/i73/ToddVNO/Omega%20Marine%20Chronometer/P8121372.jpg Edit: koda, ze to nezustalo hranaty ty hodinky a vydali se cestou ocucaneho bonbonu. dale me vadi nepodpora 4S, meho oblibeneho soudruha. Ale jinak jsem z features a materialu nadsen, je to promakany. Upraveno 10. září 2014 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 Dávali si s tím na čas, ale výsledek nic moc a hlavně nejsou kulatý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 Asi jsem divný, ale když si koupím hodinky ve zlatém pouzdře, tak čekám, že budou mít trvalou hodnotu a ne něco, co bude za 2 roky morálně zastaralé s vymlácenou, nevyměnitelnou baterkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 Mne sa to paci a jedny si po novom roku kupim. Za mna varianta :zafir-ocel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 10. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 Su len vodeodolne. Do dazda ok, ale pred sprchovanim alebo plavanim musia dole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 myslím, že je budu nutně potřebovat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 jsem sice majitel a uživatel iPhone a iPad, ale tahle novinka mě teda moc nepřesvědčila... trochu jsem doufal v něco naprosto jiného... i ty telefony nic moc... snad tak nezmrví i iPady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 Za sebe muzu rict, ze zustanu u 5S a mechanickych hodinek... Padlo ani digi od Konga s emerickym dyzajnem nepotrebuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 Nelogickej tah od Applu s těma hodinkama, i když nepochybuju, že lidi, co mají rádi design a ne opravdový hodinky, tak si je pořídí... s těma funkcema, co všechno měřej, to aby Apple o vás všechno věděl, kdy ste píchal, běhal, kdy měl vysokej tlak, jak vypadáte na fotkách přes iCloud... no maj to dobře na háku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 (upraveno) Na straně druhé, jaké lepší digitálky se dají do deseti tisíc koupit? edit: cenu ve zlatě tipuji na 2999 dolarů, tohle je vskutku revoluční krok od Apple. Zlato v segmentu spotřební (v rámci segmentů mobilů a příšlušenství ultraspotřební) elektroniky bylo prozatím vyhrazeno jen vyjímečným. Upraveno 10. září 2014 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 (upraveno) clanek na ablogtowatchhttp://www.ablogtowatch.com/how-screwed-watch-industry-thanks-apple-watch/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Ablogtowatch+%28ABLOGTOWATCH%29 me domnenky o inspiraci ikepod vypadaji asi i realne... Apple recently announced its working relationship with Marc Newson, but wasn't clear about what they were doing with Marc. He and Jony Ives worked together in the past, and a few days ago, I suspected that Marc Newson (given his history designing Ikepod watches) would be a major part of the iWatch (now Apple Watch) design. Apple did not mention Marc Newson's name at the Apple Watch launch event, but looking at the design of the device, along with some of the details, makes its pretty clear to me that Marc Newson was an integral part of the design process. Not only does the overall rounded case shape look a lot like Newson's previous watch work (the Apple Watch looks like a combination between the Ikepod Hemipode and the Solaris), but the "fluoroelastomer" strap on the Apple Watch Sport is so clearly adapted from the straps that Marc Newson designed for most Ikepod timepieces. Upraveno 10. září 2014 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 (upraveno) Tak jsem to pročetl tady. Mě to nijak neoslovilo, Apple jde komplet kolem mě, nikdy mě k němu nic netáhlo a tyto "hodinky" to zcela určitě nezmění. Tím vůbec nechci říci, že dělají špatné věci. Ale tak nějak to tady vyznívá ve smyslu Jobs je mrtev. Upraveno 10. září 2014 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemlic Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 Jsem z toho trochu rozčarován - mám rád hodinky, mám rád Apple kousky, ale tohle je dilema. Asi ne .., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 Na straně druhé, jaké lepší digitálky se dají do deseti tisíc koupit? edit: cenu ve zlatě tipuji na 2999 dolarů, tohle je vskutku revoluční krok od Apple. Zlato v segmentu spotřební (v rámci segmentů mobilů a příšlušenství ultraspotřební) elektroniky bylo prozatím vyhrazeno jen vyjímečným. Náhodou, Vertu (lepší Nokia) se prodává taky za 250 tis. a prodávají a je to spotřebka. Tím, že jsou Apple watch pro iPhone 5S a výše, tak je kupovat nebudu, kvůli tomu nebudu měnit telefon, tak mám smůlu. Třeba iPhone 7 bude k světu a dostanu chuť vyměnit současný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 Asi jsem divný, ale když si koupím hodinky ve zlatém pouzdře, tak čekám, že budou mít trvalou hodnotu a ne něco, co bude za 2 roky morálně zastaralé s vymlácenou, nevyměnitelnou baterkou.Taky to tak vidím. Ale zároveň si myslím, že se najde hodně lidí(nejčastěji z Ruska, Číny a hlavně SAE), co si za tu zlatou verzi rádo připlatí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se