chrono_am Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Dobrý den, u jednoho jsme to otevřeli a strojek byl nějaké "ETA 2824", nebo tak něco říkal... Fake nebo ne? Co myslíte... http://postimg.org/gallery/uevq6pog/ee0c2187/ Děkuji
zekon7302 Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 To nemusel ani otevírat, jasně že fake.
chrono_am Odesláno 12. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Díky, můžu se zeptat podle čeho jste to poznal?
chrono_am Odesláno 12. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Ne, opravdu jsem amatér, ale vážím si vašich znalosti.
USER47 Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Inu, originál vypadá takhle, ten tvůj kus je oproti tomu jak z tržnice: Jinak Omega v tomhle používá strojek s označením "omega 2500" a koaxialem, ono to pokud vím vychází z ETY 2892, ale určitě to nemá žádný ETA značení a slušnej hodinář, pokud už by ho neuhodilo do hlavy jak ty hodinky vypadaj, by měl aspoň poznat fejk, když na něj vyskočí nějaká stock eta 2824 - nebo její čínská kopie. Koupil jsi je za dva litry na aukru a zjišťuješ, zda nezbohatneš?:-D
Sphinxx Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Inu, originál vypadá takhle, ten tvůj kus je oproti tomu jak z tržnice:Proč "jak"? :D
jacob Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Pokud pět hodinářů nepozná, že je to fake (ještě strašné kvality), je to jejich veliká ostuda. Neříkám, že by měl každý hodinář znát nazpaměť katalog Omega z roku 2005 (PO launch), ale podle kvality zpracování a celkového vzhledu tebou nafocených hodinek, by měl každý slušný hodinář poznat, která bije.
straspol Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Pokud pět hodinářů POZNÁ, že je to fake (ještě strašné kvality),....je to určitě důvod k návštěvě šestého...
financ Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Pokud to spravne chapu, s touhle hujdou jsi obesel 5 hodinarstvi a ptal ses jestli je to original? Vsech 5 hodinaru ti reklo, ze to nepozna. Jeden z nich to otevrel, je v tom "neco" s cislem 2824 a porad nevis jestli nahodou nemas original.Jeste tu O Smolickovi.
Daemonultimate Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 To je fakt k nerozpoznání, já myslim že máš origo a nikdo tomu nerozumí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
chrono_am Odesláno 12. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Děkuji i za vaše jízlivé komentáře (sám jsem jízlivý, takže to toleruji i u ostatních;). Ne nekoupil jsem je na aukru. Mamka je našla a dala mi je. Sama s nimi byla o dvou hodinářů a ti jí řekli, že neví a jeden dokonce, že na 90% jsou pravé . Tak jsem šel já sám k dalším třem, a to někteří z nich dokonce Omegy prodávali... A jak říkám čuměli na to takovýma těma kukátkama, jeden to dokonce otevřel, ale nikdo nebyl schopný říct je to fake nebo nebo není. No škoda pro vás, chtěl jsem vám udělat radost a prodat vám pravé omegy pod cenou, ale bohužel nejsou pravé I tak díky!
Návštěvník YPO Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Děkuji i za vaše jízlivé komentáře (sám jsem jízlivý, takže to toleruji i u ostatních;). Ne nekoupil jsem je na aukru. Mamka je našla a dala mi je. Sama s nimi byla o dvou hodinářů a ti jí řekli, že neví a jeden dokonce, že na 90% jsou pravé . Tak jsem šel já sám k dalším třem, a to někteří z nich dokonce Omegy prodávali... A jak říkám čuměli na to takovýma těma kukátkama, jeden to dokonce otevřel, ale nikdo nebyl schopný říct je to fake nebo nebo není. No škoda pro vás, chtěl jsem vám udělat radost a prodat vám pravé omegy pod cenou, ale bohužel nejsou pravé I tak díky!domnívám se, že stejně jako si našel todle forum, tak úplně stejným způsobem by si našel fotografie zmíněného předmětu pro srovnání a identifikaci ..... sem tu už pár let a zatím nevím o nikom kdo by našel pravý hodinky kromě jednoho případu před pár dny a to se ještě muselo kopat v zemi ..... takže tu vomáčku vokolo si nech pro ty kteří to chtějí slyšet, respektive posluchat
puchma Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Já moc nepíši,ale tohle mě fakt moc mrzí.Radost a pod cenou,to miluju.
chrono_am Odesláno 12. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Hned jak jsem je dostal tak jsem si s tím dal fakt práci googlil (a našel i vaše fórum) jak blázen i videa jsem čekoval, ale našel jsem strašně moc různých verzí, takže jsem si prostě nebyl, tak jsem zašel k těm hodinářů. A tak píši jen ještě chrotu té Vomáčky, kdyby vám pochybělo...
Daemonultimate Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Prosím Tě, kolik těch různejch verzí si mohl najít. 42/ big, ty tvoje maj kolik, 43mm?
chrono_am Odesláno 12. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2014 kolik? tolik: https://www.google.cz/search?q=omega+seamaster+planet+ocean&espv=2&biw=1185&bih=582&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=JjkTVP-JMsvXyQORyIGACQ&ved=0CDQQsAQ
chrono_am Odesláno 12. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Já moc nepíši,ale tohle mě fakt moc mrzí.Radost a pod cenou,to miluju. Mě taky, ale co naděláš, to je prostě život...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.