CEGY Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Konečně jsem si našel čas po dvou letech srovnat fotky v notebooku. Zjíštění, že velká většina fotek jsou wristshoty hodinek je alarmující, fotek rodiny je minimum. Ale co už, přece to nebudu mazat. Než jsem to tady podepsal, byl jsem relativně spokojen. Jedny Géčka, jedny quartzky, jedny Ecodrivy, jedny otloukánky Uzi, no a jedny Fortisky pilot chrono. Dokonce jedny primky po tátovi. Mohl jsem bejt vyladěnej a v klidu. Jenže...Jenže to "jenže " všichni znaj, takže je zbytečný to tady komentovat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No a pak jsem koupil první Seiko a bylo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pak to šlo tak nějak samo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 30. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Pak došlo na první Béčka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Něco amerického Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jediný Tagy, co se mě líběj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pak zas nějaký Seiko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 (upraveno) Martine ty Géčka na "6" fotce jsou super! Ale to není všecko ne? Kde je Breitling ... Seiko SD ... a další parády cos měl? EDIT: no jo ... to už je lepší ... Upraveno 30. září 2014 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 30. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Pak zase Béčka.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tyhle Colty mě už v krámu moc nenadchly. Vůbec nevím, proč jsem si je koupil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No a taky nesmí chybět německá dokonalost.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pak různý výkřik Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Cegy prosím nafoť ty SDčka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 30. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Omegu jsem potřeboval zkusit taky, ale... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dále zas nějaký Seiko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No, a to by tak asi bylo vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 30. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Cegy prosím nafoť ty SDčka.... SD jsou na servisu v Německu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Pěkná chronománie, musím říct, že do dnes už skoro youngtimer Mercedesu a k Tvé ruce se Ty akváče fakt hodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 30. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Bohužel už nemám ani Tagy, ani Mercedesa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 To je život Který byly nejlepší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 30. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 To je život Který byly nejlepší?Já nevím, to se mně ptáš moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Miluju tyhle bilanční vlákna. Sem budu chodit moc rád. Máš široký záběr, je toho tu dost k vidění a do budoucna jistě ještě bude. Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Tyhle Colty mě už v krámu moc nenadchly. Vůbec nevím, proč jsem si je koupil.to je teda slušná nemoc jinak teda pěkná bilance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 He, he, ty jseš mnohem větší pacient, než jsem myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 30. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 He, he, ty jseš mnohem větší pacient, než jsem myslel Nebud skodolibej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 29. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2014 Takze dneska dorazily sbbn015. Potreboval jsem uzavrit polozku "Seiko diver na kazdodenni noseni" a po tech vsech seikodiverech co jsem mel, jsem se rozhodl pro tyhle quartzky. Take se tomu tady rika otloukanky. Mel jsem jiz sbbn017, jenze jsem je debil prodal. Oproti nim maj 015 tah s MM sponou, coz mi u MM dost vyhovovalo. Nicmene tunaky budou vetsinu casu na natu nebo Isu/Z22. Na tahu se mi zdaj uz fakt moc "plechove". Casem mozna doplnim o safir. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2014 na tom tahu vypadaj hustě .... super nástroj .... gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2014 To je pěknej Seiko nářez. Vybral bych si nejedny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2014 Tyhle tunaky si nedokazu na denni noseni predstavit,mel bych je hned dopraseny,v tom jsem rozmerove a vahove velkejma hodinkama uz poucenej,nicmene mozna,nebo spis urcite,z nich par sramu udela pocitove jeste brutalnejsi naradi,nez je to ted. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2014 Za tyhle zpovedi jsem tak rad. Pripadam si tak nejak normalnejc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se