Bells Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Paráda a gratulace, jsem rád, že se tu poslední dobou Alpina rozrůstá, přijde mi, že je ta značka zbytečně opomíjená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 3. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Já děkuji! Mám z nich radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Nádhera! Jak už jsem to tady psal několikrát, od Bellsovy testovačky v Gatu nějak nemůžu Alpinu dostat z hlavy. Asi budu muset taky něco pokoupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Narazil jsem na toto vlákno a musím říci, že hodinky, ale hlavně fotky jsou suprový. Taky bych chtěl umět tak fotit. A ty Alpiny mi začínají nebezpečně lézt do hlavy ... :) MOC povedený kousek a ještě je teď za supr cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 3. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Díky pánové, sem rád, že se líbí.Ty Alpiny mám v podstatě první den, tak je asi brzo na nějaké doporučování, ale prozatím sem z nich naprosto nadšený. Sou fakt povedený, krásný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Tak já můžu Alpiny klidně doporučovat za tebe, mé jsou už v pořadí třetí a každé jsou/byly skvělé Až se jich nabažíš, tak nezapomeň udělat i další fotky, ať se máme na co koukat. > emef: jsem rád, že jsem tě tak nakazil, sice toho v menších velikostech není moc, ale i tak se něco najde a pro tebe je to ideální volba - nemá je každý, inhaus také dělají, což jak jsem pochopil chceš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 4. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Hned tak se jich asi nenabazim, ale dalsi fotky rozhodne budou - az se zase dostanu domu a k fotaku...Dnesni anabaze s Alpinou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 16. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Tak konečně zpátky u foťáku, ale zase bez denního světla... Tak aspoň pokus o zachycení proměnlivosti ciferníku/sklíčka a lumi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Je videt, ze si jimi suprove ocarovan. Klidne vice takovychto fotoreportu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 2. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 Zezadu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 krasny fotky tu mas. ty alpiny se mi libej vic a vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Přidávám se --- fotky jsou perfektní, jen tak dál Třeba si fakt na základě nich ty Alpiny taky pořídim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 3. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Dekuji panove! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tosko Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Breitling heritage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 13. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 V 12. 12. 2015 v 22:04, Tosko napsal: Breitling heritageEeee, ok? Jsi si jistý, že si trefil správné vlákno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 Very nice! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 25. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Šťastné a veselé... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 6. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Uz tu dlouho nebyly... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Tyhle Tutima fakt zeru, to ale vis:). Skoda, ze nejsou na foru castejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 21. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Hral sem si chvili s fotakem a novym prirustkem... Zitra k nim zkusim snad i neco malo sepsat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se