Přejít na obsah

odkud je MM300?

Návštěvník Alda

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pro mě má to vlákno nulovou hodnotu. Chápal bych, že by Japonci fabulovali a neuváděli přesné a pravdivé informace o výrobcích, které jdou na export, ale že by takto uváděli v omyl (říkejme tomu jakkoliv... hra s formulacemi "Made in Japan" nebo pouze "Japan") sami sebe a tím spíš u výrobků určených primárně pro JDM, to je naprostá utopie.

No nevím, na WUS se před časem rozebíralo Sumo, je tam i vyjádření pracovníka Seiko.

Až jednou bude brát Číňan stejný plat jako Japonec, (Švýcar, Němec, etc.) třeba zase bude Made in Japan, ale i Swiss Made znamenat to, co si pod tím představujeme. A nebo, a to spíš, si pak výrobu zadají tam, kde je levněji......do střední Evropy třeba.

Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)

Na ty rucky, imbus, kalibr, celkovy look, na to budu jeste dlouho vzpominat...

Upraveno uživatelem Alda
Odesláno

Já bych z toho nedělal kovbojku,ohýbací telefon se taky dělá v číně.

Až Konrad začne dodávat i jinam než na chmag,nadělá prachy,tak robota koupí určitě taky a bude kompletovat v Polsku.

Instant změní avatar a je to.

Základ tam je :D

• Dát hlas 1
Odesláno

Dobrej zaver :)

Odesláno

chápu ty posty o různém původu "japonských hodinek" , ale čemu nerozumím je konec éry heroizace Hardlexu na MM 

To už jako ty řeči "to je naschvál a když to nechápeš, jsi blb, co platí švýcarům za pohádky" neplatí?

:lol2:

Odesláno (upraveno)

koniec ery heroizace hardlexu nastane az poviem ja, aby bolo jasno. Zatial sa veru nechystam.

heslo "lepsie makke sklicko ako makky mozog" nech vas sprevadza slnecnym dnom :)

Je lepší měkký mozek nebo měkký *****? Mám dnes trochu filozofickou..

edit: úd

Upraveno uživatelem CEGY

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...