bohush Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Pro mě má to vlákno nulovou hodnotu. Chápal bych, že by Japonci fabulovali a neuváděli přesné a pravdivé informace o výrobcích, které jdou na export, ale že by takto uváděli v omyl (říkejme tomu jakkoliv... hra s formulacemi "Made in Japan" nebo pouze "Japan") sami sebe a tím spíš u výrobků určených primárně pro JDM, to je naprostá utopie. No nevím, na WUS se před časem rozebíralo Sumo, je tam i vyjádření pracovníka Seiko. Až jednou bude brát Číňan stejný plat jako Japonec, (Švýcar, Němec, etc.) třeba zase bude Made in Japan, ale i Swiss Made znamenat to, co si pod tím představujeme. A nebo, a to spíš, si pak výrobu zadají tam, kde je levněji......do střední Evropy třeba.
Ohm-Aztec Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 mimochodom, moje su teda echt dodrbane /a ze im to slusi/, proste ich nesetrim, ale sklicko ma len dve skvrny od vodneho kamena, inac nic Prosím o foto, dám si do rámečku!
Chumpus Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 mimochodom, moje su teda echt dodrbane /a ze im to slusi/, proste ich nesetrim, ale sklicko ma len dve skvrny od vodneho kamena, inac nic Ještě, aby za ta léta nebyly
Návštěvník Alda Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 (upraveno) Na ty rucky, imbus, kalibr, celkovy look, na to budu jeste dlouho vzpominat... Upraveno 2. října 2014 uživatelem Alda
Micey Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Ja jsem asi blbej, ale co furt myslite tim imbusem? Uz to tudle nekde psal instant a ja si furt predstavuju akorat tak ten klic..
tombed Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Na ty rucky, imbus, kalibr, celkovy look, na to budu jeste dlouho vzpominat...Nebreč lulino, už je to pryč, Damasko s tebou!
Ohm-Aztec Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Někde tady bude Aldova moc povedená a detailní fotka osičky, na které je vteřinovka. Ta osička mý vnitřní imbus...
Ohm-Aztec Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 To je ona. Zdůrazňuju, že je o Aldovu fotku! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 (upraveno) boa ti malajski roboti to maju v oku, ne ze ne.. to su tie starocia dedenia remesla z generacie na generaciu Upraveno 2. října 2014 uživatelem instant
instant Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Prosím o foto, dám si do rámečku! to musim vyfotit na slnku postnem ked sa k tomu dostanem a urobim par foto.
kamilb Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Odesláno 3. října 2014 Já bych z toho nedělal kovbojku,ohýbací telefon se taky dělá v číně.Až Konrad začne dodávat i jinam než na chmag,nadělá prachy,tak robota koupí určitě taky a bude kompletovat v Polsku.Instant změní avatar a je to.Základ tam je 1
gougy Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Odesláno 5. října 2014 chápu ty posty o různém původu "japonských hodinek" , ale čemu nerozumím je konec éry heroizace Hardlexu na MM To už jako ty řeči "to je naschvál a když to nechápeš, jsi blb, co platí švýcarům za pohádky" neplatí?
instant Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Odesláno 5. října 2014 koniec ery heroizace hardlexu nastane az poviem ja, aby bolo jasno. Zatial sa veru nechystam. heslo "lepsie makke sklicko ako makky mozog" nech vas sprevadza slnecnym dnom
CEGY Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Odesláno 5. října 2014 (upraveno) koniec ery heroizace hardlexu nastane az poviem ja, aby bolo jasno. Zatial sa veru nechystam. heslo "lepsie makke sklicko ako makky mozog" nech vas sprevadza slnecnym dnom Je lepší měkký mozek nebo měkký *****? Mám dnes trochu filozofickou.. edit: úd Upraveno 5. října 2014 uživatelem CEGY
instant Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Odesláno 5. října 2014 podla toho ci prave maturujes alebo sa Carmen Electra na rande priopila a dozaduje sa vidiet tvoju zbierku motylov
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Odesláno 5. října 2014 Ciwe pockej instante az vytahnu svuj hanopis na tu sponu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se