warann Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Ne, fakt jsou výborný a vůbec mi malý nepřijdou ba právě naopak jsou akorát. Jsem rád, že jsem do nich šel. Kloubik mi s mnoha dotazy pomohl a Rybiz se přidal..takže oběma díky za rady a informace.Věřím, že nějakou chvíli tady kotvit budu, nic nechybí, nepřebývá..Jsou skvělý, ať Ti aspoň chvíli vydrží. A malý tedy rozhodně nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Ne, fakt jsou výborný a vůbec mi malý nepřijdou ba právě naopak jsou akorát. Jsem rád, že jsem do nich šel. Kloubik mi s mnoha dotazy pomohl a Rybiz se přidal..takže oběma díky za rady a informace.Věřím, že nějakou chvíli tady kotvit budu, nic nechybí, nepřebývá..Gratuluju a jsem rád že jsou první dojmy pozitivní a že nejsou malý :-) Tak ať chvíli vydrží a těšíme se na víc fotek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl99 Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Ráno byly suby Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel34 Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Dneska garážové odpoledne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 Expy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 Tak uz je mas? Gratuluju, jsou krasny a hlavne at Ti vydrzi dyl nez vetsina predchozich hodinek :-). Sám bych je rad jednou do komba k DJ, ale to pro Tebe neni zadna novinka ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 Tak uz je mas? Gratuluju, jsou krasny a hlavne at Ti vydrzi dyl nez vetsina predchozich hodinek :-). Sám bych je rad jednou do komba k DJ, ale to pro Tebe neni zadna novinka ;-)Tydle budou na dlouho, neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 Expy Sednou Ti parádně, ať vydrží Já dnes takto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 Sednou Ti parádně, ať vydrží Já dnes takto..Dobrý kompozice . Jo a jelikož jsem línej hledat, do kdy se dělaly "malý" Expy I? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 mě sednou líp :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 Dobrý kompozice . Jo a jelikož jsem línej hledat, do kdy se dělaly "malý" Expy I? Rolex Explorer 1 ref 114270 Production Years: 2000-2009Diameter: 36mmDepth Rating: 100mMovement: 3130 calibreDial: Gloss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 mě sednou líp :-)Vsak máš taky pořádnou tlapu, na ně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 (upraveno) Díky , no každopádně i při tomto foto srovnání je pro mě patrný, že s mým párátkem budou lepší volbou starý 36mm. Upraveno 14. dubna 2015 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 (upraveno) Flashback:Logr + hliníková lžička a samozřejmě ve skle. a nebo Nesspreso? Upraveno 14. dubna 2015 uživatelem SEMRY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Mých padesát odstínů modré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XZACM102 Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Mých padesát odstínů modré Bomba fotka ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XZACM102 Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Zkousim mobilem z netradicniho uhlu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taurus. Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Taky se s modraskama pridam ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Coke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 mě sednou líp :-) Fakt pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se