patprom Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 Dnes na Valašsku Sent from my iPhone using Tapatalk
Josef01 Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 Od středy pořád. Moc mě baví. Závidím tu malou ruku, takhle na mě vypadají hodinky s průměrem 47mm.
warann Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 (upraveno) Expy, fakt mě baví. Dokonce je hodnotím jako adepty na definitivní (nikoli ovšem jediný). Upraveno 23. srpna 2015 uživatelem warann
ADIkov Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 tak to jsou mooc povedeny dejecka:)Su, len skoda ze nie moje
kloubik Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 (upraveno) Od středy pořád. Moc mě baví. Krasne je fotis, paradni kochacka u takove fotky. At Te bavi co nejdele! Upraveno 24. srpna 2015 uživatelem kloubik
sibirnaya Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 mel by sis poridit aspon vetrone k tem gatim
michalval Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 Expy, fakt mě baví. Dokonce je hodnotím jako adepty na definitivní (nikoli ovšem jediný). Výborná fotka. Nebýt toho stínu u devítky, tak je to přímo do kalendáře :-)
warann Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 Díky, snažím se, leč stále to zdaleka není takové, jak bych si představoval. Ten stín mi byl jasnej, ale už jsem neměl včera sílu to zas znovu zkoušet nasvěcovat a tak. Tož snad příště to bude lepší :-)
michalval Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 Díky, snažím se, leč stále to zdaleka není takové, jak bych si představoval. Ten stín mi byl jasnej, ale už jsem neměl včera sílu to zas znovu zkoušet nasvěcovat a tak. Tož snad příště to bude lepší :-)Však to taky měla být pochvala, nikoliv kritika. Přiblížit objektiv k mrňavé věci a neudělat stín, to už chce fotostan a kruhový blesk většinou, prostě nic jednoduchého. Tvoje fotka je skoro profi.
warann Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 Nepřeháněj , ale hezky se to čte. Ostaně bylo to focený kompaktem a bez blesku. Ale především jsem využil klidu, že manželka odjela někam za kámoškama, tak jsem se mohl celej večer věnovat hodinkám. Takže jsem fotil a vybíral, co přikoupit do komba (samozřejmě nic nevybral). Ale díky za podporu, budu to zkoušet dál.
Denjl Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 16710 konečně zpet z garancky Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se