Potkan Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Pridavam se k Vitovi. Expy sedi opticky vyborne, ale samo je to o pocitu a o zvyku a pokud se s nima necitis, vis to sam nejlip. A moc pekna zahradka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Díky za názor. Jistě je to o zvyku a než udělám neuvážený krok ,důlkladně to promyslím. Stromky jsou zasazeny v zemi a kolem je udělána ohrádka s umělohmotných hranolků vysypaná oblázky. Dělal jsem to již dávno a chtělo by to údržbu,kterou již nezvládám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Chvilku jsem teď nosil různý, jiný hodinky a zdálo se mi, že mi ani až tak nechybí.Opravdu se mi to jen zdálo. Jsou prostě dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Dobrý je za 3, já myslím že brzy pudou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro Uš Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 116900 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 (upraveno) Dobrý je za 3, já myslím že brzy pudou... Za výbornou to má třeba Lange, ale Rolex je taky dobrej. Zatím furt zůstávají doma. Upraveno 24. září 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Expy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 ja JD dneska s DJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRJ Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Jedna z práce :-) Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Už pět dnů jen NoDate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Na odpoledne jsem vzal maly a osklivy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Vranov nad Dyjí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Londýn nad Temží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 ... maly a osklivy... Budeš se asi divit, ale pro mě jedny z mála hezkých ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Budeš se asi divit, ale pro mě jedny z mála hezkých ...Tak u Tebe se vazne divim...vim ze Te rolexky nebavi...ale jinak jsem to napsal jen tak-jsou supr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Steel Rolex & Bull Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Dlouho nebyly na ruce, ale teď od září měsíc v kuse. Jedna mobilovka při čekání v autě. Ještě zhruba půl roku a budeme slavit první pětiletku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Londýn nad Temží Krasa!!! no date bomba!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Krasa!!! no date bomba!!!Nemají chybu, kamaráde, i když jsou třeba umatlané :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se