tkol Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Taky tak! Žeru je... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Dnes jsem na procházce náhodou narazil na sluneční hodiny ... a už měly nastavený letní čas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Ávo a Tomáši, díky za ty fotky (zcela vážně) ... když vidím ty fotky "na živo", tak jsem z BLRO rychle vychladnul. Hodně mě lákal jubi+ty barvy, ale na vašich fotkách se zdají oproti fotkám z časopisu dost bledé ... popravdě moc nechápu ty hysterie a čekačky u AD. Klasické Batmany mi přijdou zajímavější, Existenceho vyladěnky úplně super. Tady se dostavuje stejné zklamání (pro mě), jako u modrých, keramických PO.Myslím, až je uvidíš naživo venku, nebo na slunci, je to uplně jiná červená a modrá. A právě barva lunety mě dost bere, více než tah se super mikroregulací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Jinak mam z BLRO stejne smisene pocity... jen se utesuji ze ty fotky jsou pod umelym svetlem nebo s nedostatkem svetla... Na prirozenem svetle busou skvely si myslim... Když vidím barvy BLNR a BLRO pod stejným osvětlením, také nic moc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Tak suby po dvou mesicich od koupe delaj -7s za tyden. Po 2mes denniho noseni (OWG) se uz asi s presnosti nic nezmeni ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Zatim bych to nechal a neresil, pockal bych jeste chvili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Bikolorady a ta ich modra.. <3 Krasne chlapi! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Dnes dopoledne - v práci :-( Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Ja ty yachty ani vlastne nechtel :) Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 A jak si spokojenej co? Na tahu se mi libi o kousek vic,ale i guma vypada fajn.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 A jak si spokojenej co? Na tahu se mi libi o kousek vic,ale i guma vypada fajn.. mel jsem z nich strach - preci jen platina je platina. ale na ruce sedi super a ty dve tupky na lunete, co jsem uz zvladl, mi vubec nevadi. na tahu jsou super, ale ja radsi kaucuk? a ta rolex guma je udela lehcima a ty 'packy' na vnitrni strane jsou super, diky nim ty hodinky 'nejezdi' po ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Happy Monday... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Pracovní hodinky:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 (upraveno) Svata pravda Ja dneska umyl ndcka a vzpomnel jsem si, ze pred rokem sem jim koupil gumu.Sis k té fotce i oholil ruce ? Upraveno 18. března 2019 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Sis k té fotce i oholil ruce ? Ja se holim furt. Podejte si s YPOusem ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Black is different Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_s Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Pracovní hodinky:-) DJ.jpgNajkrajsie.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Ja ty yachty ani vlastne nechtel :) Sent from my iPhone using Tapatalk ProKrásný! Sedí tu super. ....sakra já snad koupím ještě tydle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Milgy šly do světa, tak mi nezbývá než denně nosit stařenky... Zase tolik netrpím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 plexi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se