Jeronimo Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Suby jsem musel po týdnu sundat a nasadit zpět Polárky, které jsem tahal před tím půl roku v kuse. To pohodlí je znát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 DJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Krasa, krasa, krasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Lehká pohoda s druhou časovou zónou pro jeskyňáře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Dneska plech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fermuello Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Podvečer u grilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beerlao Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Před hodinou, fermuello napsal: Jak vidno svět je osídlen velice řídce majiteli DD white gold ...zvláště zde v Evropě... Krásný kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 před 2 hodinami, fermuello napsal: Tak tohle už je celkem vysoká hra Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 Brej den… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 Na to, že je pátek třináctého, tak zatím dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 před 13 hodinami, moco napsal: Podvečer u grilu. Se už na ně taky těším, vypadají dobře a jedna z mála věcí na kterou smrtelník dosáhne...jen by je mohli trochu zvětšit než na mě přijde řada, ale zase proč ne....malé, velké už moc neřeším, zase na druhou stranu budou asi perfektně nositelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 před 39 minutami, African napsal: Se už na ně taky těším, vypadají dobře a jedna z mála věcí na kterou smrtelník dosáhne...jen by je mohli trochu zvětšit než na mě přijde řada, ale zase proč ne....malé, velké už moc neřeším, zase na druhou stranu budou asi perfektně nositelné. ja se taky tesim, ale ta luneta je strasny zrcadlo, bude treba to trochu omlatit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 Když je ten pátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 Taky mám pátek, si připadám jak Robinson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 Dnes to tahame v tandeme… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 před 3 hodinami, African napsal: Se už na ně taky těším, vypadají dobře a jedna z mála věcí na kterou smrtelník dosáhne...jen by je mohli trochu zvětšit než na mě přijde řada, ale zase proč ne....malé, velké už moc neřeším, zase na druhou stranu budou asi perfektně nositelné. Nosím je furt, spím s nimi, nevím o nich a nějak se mi líbí víc a víc. Už s nimi začínám i "sportovat": pivokolo, fast rope, fries, padák před 2 hodinami, dwg napsal: ja se taky tesim, ale ta luneta je strasny zrcadlo, bude treba to trochu omlatit 1000 šmirgl a máš tool lunetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 Zase plech… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se