tikzot Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 Nejde to skoro nafotit, ale ten cifr a zlatý subdialy to je prostě neskutečně plastický a nadherný ..! O red vteřinovce jak běha po red sek indexech, ani nemluvim.. to je prostě hrozně dobrý a fresh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 Skvělé jsou a jsem rád, že sem sypeš další fotky. Z YG Dayton za mě nej dial! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 před 32 minutami, tikzot napsal: Nejde to skoro nafotit, ale ten cifr a zlatý subdialy to je prostě neskutečně plastický a nadherný ..! O red vteřinovce jak běha po red sek indexech, ani nemluvim.. to je prostě hrozně dobrý a fresh Krása Obrovská gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 před 7 minutami, Roland Sands napsal: Krása Obrovská gratulace! před 22 minutami, Locky napsal: Skvělé jsou a jsem rád, že sem sypeš další fotky. Z YG Dayton za mě nej dial! Moc Díky, dlouho jsem nepřemýšlel, když se naskytla možnost je koupit .. dnešní reference s tímto setupem už taky není k dispozici a ten matt dial je za mě taky top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 před 2 hodinami, tikzot napsal: Jsem z nich paf asi jako nikdy z ničeho od R… možná hulk.. ale jen možná Nadhera, gratulujem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 Mám rád hodinky co jsou nevšední a to tyhle jsou, paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 Ještě nedávno bych si řekl, že 36mm hodinky mi budou malé a teď si to pohodlí užívám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 před 8 hodinami, tikzot napsal: Jsem z nich paf asi jako nikdy z ničeho od R… možná hulk.. ale jen možná To se nedivím, jsou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 před 9 hodinami, tikzot napsal: Jsem z nich paf asi jako nikdy z ničeho od R… možná hulk.. ale jen možná Tak toto je opravdu velká nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 Děkuju moc, kluci Daytona gold je super, moc super a na oysterflexu jsou to hodinky i k dennímu nošení úplně v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasbohmann Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 před 8 hodinami, patprom napsal: Ještě nedávno bych si řekl, že 36mm hodinky mi budou malé a teď si to pohodlí užívám Krásný,máš od AD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasbohmann Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 před 12 hodinami, tikzot napsal: Jsem z nich paf asi jako nikdy z ničeho od R… možná hulk.. ale jen možná gratuluji k novému překrásnému kousku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 jsi tu konečně rozbil tu naší nudu se všedníma roládama, užívej!! .)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 Obyč polárky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 před 3 hodinami, Ondras_CZ napsal: jsi tu konečně rozbil tu naší nudu se všedníma roládama, užívej!! .)) Děkuju, ale právě i ta R nuda je taky báječná, mě ty kontrasty hrozně baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 před 13 minutami, tikzot napsal: Děkuju, ale právě i ta R nuda je taky báječná, mě ty kontrasty hrozně baví Je to tak, obojí super a ty Daytony jsou pecka, zase tu budeme vídat něco jiného:-) Já po delší době s Expama nasadil Suby (mimochodem od Tebe, jen bohužel z té nejhorší doby, tak si je už musím nechat věčně ) a skoro jsem tu extravaganci najednou nemohl rozdýchat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 před 44 minutami, xcmaniax napsal: Je to tak, obojí super a ty Daytony jsou pecka, zase tu budeme vídat něco jiného:-) Já po delší době s Expama nasadil Suby (mimochodem od Tebe, jen bohužel z té nejhorší doby, tak si je už musím nechat věčně ) a skoro jsem tu extravaganci najednou nemohl rozdýchat Děkuju Honzo, buď v klidu, taky mám pár takových kousků z té doby zla. Ale pořád to ještě nebylo úplně to nejhorší. Fakt že jo.A nemám strach, že se situace zase otočí, chce to jen vyderžať A ty tvé bluessy jsou top moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjurcik Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 před 17 hodinami, patprom napsal: Ještě nedávno bych si řekl, že 36mm hodinky mi budou malé a teď si to pohodlí užívám Tak na tyhle už manželka čeká u AD 3 roky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 @tikzot tie Daytony su fakt pecka! Velka gratulacia! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se