MíraMíra Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2024 před 3 hodinami, Dokusan napsal: Tak 36tky jsou doma, překvapivě rychle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Gratulace, pěkná varianta.
spursftw Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2024 před 6 hodinami, Dokusan napsal: Tak 36tky jsou doma, překvapivě rychle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Moc pekny, od jakeho AD?
bluman Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2024 7 hours ago, Dokusan said: Tak 36tky jsou doma, překvapivě rychle Gratulacia! Ta zelena je super , neviem, neviem, ci nezacinam lutovat, ze som zobral modru . Jak rychlo to bolo? Mne na 41 zavolali minuly tyzden skoro presne "do roka a do dna" . Teraz si este musim naplanovat cestu do Prahy..
Dokusan Odesláno 12. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2024 Ještě že včerejška, kdy jsem si byl vyzvednout DJ36. Ty Yachty budou další. Sedly mi parádně. Jen vezmu šedý cifr Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ZZalesky Odesláno 12. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. kolik na foru už běhá nových dayton
Rybiz Odesláno 12. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2024 ten cifr je bozi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LovecK Odesláno 12. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2024 (upraveno) Páteční houm ofis Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. dubna 2024 uživatelem LovecK
Návštěvník dabelM Odesláno 12. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2024 Na jednom Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
twisp Odesláno 12. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2024 Tak po více jak deseti letech váhání a špekulování jsou konečně doma. Kolikrát za tu dobu už jsem byl takhle [emoji2532] blízko, abych si je měl. Trochu se to vyčkávání prodražilo. Nicméně mě těší, že se mi podařilo sehnat kousek, který je rokem na kartě shodný s narozením mého syna. Jednou to bude fajn dárek. Pro prodávajícího nebylo lehké se s nimi rozloučit a já to naprosto chápu. díky ! Sent from my iPhone using Tapatalk
ondrejm Odesláno 13. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
furo Odesláno 13. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2024 dnes by mi viac ladili pepsi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karussell Odesláno 13. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2024 @furo…ale jsou krásný Jak Ty hodnotíš nový steel GRNR, nemrzí Tě, že jsi nakoupil tyhle LN? Mě se ty Tvý celočerný líbí víc, ale na nových je zase možnost jubilee…
furo Odesláno 13. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2024 před 9 minutami, Karussell napsal: Viem ako to myslíš ale vôbec neľutujem, ta šedá na lunete mi tam proste nehrá, batmany alebo pepsi sú vizuálne oveľa zaujímavejšie. No a z týchto mojich mám taký OG pocit (samozrejme vramci keramiky) plus sú to super univerzály. Takto mám GMT ktoré sú možno dnes mimo spotlight ale v zasade o to zaujímavejšie… Druha vec je že aj keby sa mi tie nové extra páčili, kto vie kedy a či vôbec by som sa k ním dostal..
dwg Odesláno 13. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2024 vikendova Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ajaj Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2024 sezóna chřestu je tady Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2024 Už nám to kvete, oči slzí, jdu hledat Zyrtec.... aspoň že Rolexky na pohodu bez alergií Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
p3k Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2024 (upraveno) u nás zatím očipuči očekáváme, vždycky mám zpožděný nástup Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. dubna 2024 uživatelem p3k
XZACM102 Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2024 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 16. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2024 Týden do koncertu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se