moco Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července před 13 hodinami, Pjurcik napsal: Dnes ráno po skoro 4 letech (už téměř) nečekaný telefonát od Bechyně. Dcera je manželce “zabavila” hned jak jsme přišli domů Vypadají super, a koukal jsem, že jsou stále svatým grálem po celém světě – na Ch24 byly snad jen dvoje za nesmysl Tak ať slouží a oku lahodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července Kempování s Expy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července Nechranická 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jemi Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července V 29. 7. 2024 v 16:28, Pjurcik napsal: Dnes ráno po skoro 4 letech (už téměř) nečekaný telefonát od Bechyně. Dcera je manželce “zabavila” hned jak jsme přišli domů to potesi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XZACM102 Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna Neco na hrani 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna Stavil jsem se u Bechyněho okouknout stříbrný OP. Ale Suby jsou stejně nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna V 28. 7. 2024 v 20:45, African napsal: Ty mede, jsem ani nevěděl že je máš Koukám do kalendáře a vychází mi za dva roky no, když už tedy rok čekám....zase dobrý že člověk dostane prostor našetřit No nějaký pátek už to bude mrkni na str. 217 v tomto vlákně. Bohužel pohodlnost/nenápadnost malých expů trumfne jen málo co ale teď jsem je vytáhnul protože glidelock Jen aby jsi se nedivil když příjde tel. dříve, špekulanti odpadnou a hodinky budou co by dup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna před 14 hodinami, Roland Sands napsal: No nějaký pátek už to bude mrkni na str. 217 v tomto vlákně. Bohužel pohodlnost/nenápadnost malých expů trumfne jen málo co ale teď jsem je vytáhnul protože glidelock Jen aby jsi se nedivil když příjde tel. dříve, špekulanti odpadnou a hodinky budou co by dup A to jsem ti k nim ještě gratuloval, no stane se, úplně jsem zapomněl Klepu se na ně a zároveň chápu pohodlnost Expů, i přes to že mám 40 a s hodinkami nespím, čas od času se s nimi vzbudím jako dnes, protože úplně zapomenu že je mám na ruce, velmi pohodlná a stabilní záležitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Před hodinou, moco napsal: Nice, gumák fajn, jde pěkně k GMT ručce 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrozna Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna před 7 hodinami, moco napsal: Tohle je moc pěkné kombo! Podělíš se prosím o jakou gumu se jedná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjurcik Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Expy na gumě jsou úžasně pohodlné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Uz jsem mel byt 3 hodiny doma a misto toho visim v Amstru a cekam na pripoj. Neni nad to si strihnout let ze zapadniho pobrezi do Evropy neplanovane pres New York, aby clovek preskocil z jednoho letadla do druhyho kvuli technicky poruse. Ale uz se to chyli k zaveru, za hodinu a pul to poleti a ve Vidni na me bude cekat ridic, co me vyklopi pred barakem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se