Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

před 13 hodinami, Pjurcik napsal:

Dnes ráno po skoro 4 letech (už téměř) nečekaný telefonát od Bechyně. Dcera je manželce “zabavila” hned jak jsme přišli domů 😂

IMG_1939.jpeg

Vypadají super, a koukal jsem, že jsou stále svatým grálem po celém světě – na Ch24 byly snad jen dvoje za nesmysl 🙂

Tak ať slouží a oku lahodí. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 23,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 29. 7. 2024 v 16:28, Pjurcik napsal:

Dnes ráno po skoro 4 letech (už téměř) nečekaný telefonát od Bechyně. Dcera je manželce “zabavila” hned jak jsme přišli domů 😂

IMG_1939.jpeg

to potesi 👍

Odkaz ke komentáři

V 28. 7. 2024 v 20:45, African napsal:

Ty mede, jsem ani nevěděl že je máš 🤙 Koukám do kalendáře a vychází mi za dva roky no, když už tedy rok čekám....zase dobrý že člověk dostane prostor našetřit 😆

No nějaký pátek už to bude :D mrkni na str. 217 v tomto vlákně. Bohužel pohodlnost/nenápadnost malých expů trumfne jen málo co ;) ale teď jsem je vytáhnul protože glidelock ☀️🌡️

Jen aby jsi se nedivil když příjde tel. dříve, špekulanti odpadnou a hodinky budou co by dup :cheers:

DSC07804.JPG

Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, Roland Sands napsal:

No nějaký pátek už to bude :D mrkni na str. 217 v tomto vlákně. Bohužel pohodlnost/nenápadnost malých expů trumfne jen málo co ;) ale teď jsem je vytáhnul protože glidelock ☀️🌡️

Jen aby jsi se nedivil když příjde tel. dříve, špekulanti odpadnou a hodinky budou co by dup :cheers:

A to jsem ti k nim ještě gratuloval, no stane se, úplně jsem zapomněl 😇 Klepu se na ně a zároveň chápu pohodlnost Expů, i přes to že mám 40 a s hodinkami nespím, čas od času se s nimi vzbudím jako dnes, protože úplně zapomenu že je mám na ruce, velmi pohodlná a stabilní záležitost 😀

DSC_6904~2.JPG

Odkaz ke komentáři

Uz jsem mel byt 3 hodiny doma a misto toho visim v Amstru a cekam na pripoj. Neni nad to si strihnout let ze zapadniho pobrezi do Evropy neplanovane pres New York, aby clovek preskocil z jednoho letadla do druhyho kvuli technicky poruse. Ale uz se to chyli k zaveru, za hodinu a pul to poleti a ve Vidni na me bude cekat ridic, co me vyklopi pred barakem.

FullSizeRender_VSCO.thumb.jpeg.50a95ca59103d9fa749051ab28d2e09c.jpeg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...