hrozna Odesláno 4. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2024 před 22 hodinami, African napsal: Stejný, ale má blíž dírky takže se dá lépe regulovat. Dá se ovšem už jenom objednat v UK a cena je dost vysoko, takže jsem objednal z Rakouska na Expy také RubberB. Je to gůd, výborně sedí na pouzdře hodinek, super kvalita, ale jak píšu, na dvojkách mám Everest a je to za mě lepší. Navíc má vlastní stěžejky a fajnové plastové pouzdro na tah... škoda jen té dostupnosti. Ahoj, Everest na strankach pisou, ze se chystaji zasilat z Evropy bez dalsiho procleni. Na to se tesim, hodne borcu je doporucuje a rad bych tedy taky jedny vyzkousel. Ale s proclenim z UK uz nikdy....uz potreti mi jde ze SteelReef maly sroubek, ktery zapomeli v zasilce. A neumi na nej vydat zvlast fakturu, takze to celnici zatvrzele vraci....
African Odesláno 4. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2024 před 2 hodinami, hrozna napsal: Ahoj, Everest na strankach pisou, ze se chystaji zasilat z Evropy bez dalsiho procleni. Na to se tesim, hodne borcu je doporucuje a rad bych tedy taky jedny vyzkousel. Ale s proclenim z UK uz nikdy....uz potreti mi jde ze SteelReef maly sroubek, ktery zapomeli v zasilce. A neumi na nej vydat zvlast fakturu, takze to celnici zatvrzele vraci.... Výborná zpráva
Pekos Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 V 5. 8. 2024 v 19:07, Jarett napsal: Nejlepší RLX Jsou krásný, ale sralo mě, že nepřečtu datum a pohodlí nebylo taky bůhvíco.
Harwey Odesláno 8. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2024 před 3 hodinami, African napsal: Dvojky v Polských Tatrách Uz si tam? Potom napis nejake info kade ste, kde ste:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se