hrozna Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna před 22 hodinami, African napsal: Stejný, ale má blíž dírky takže se dá lépe regulovat. Dá se ovšem už jenom objednat v UK a cena je dost vysoko, takže jsem objednal z Rakouska na Expy také RubberB. Je to gůd, výborně sedí na pouzdře hodinek, super kvalita, ale jak píšu, na dvojkách mám Everest a je to za mě lepší. Navíc má vlastní stěžejky a fajnové plastové pouzdro na tah... škoda jen té dostupnosti. Ahoj, Everest na strankach pisou, ze se chystaji zasilat z Evropy bez dalsiho procleni. Na to se tesim, hodne borcu je doporucuje a rad bych tedy taky jedny vyzkousel. Ale s proclenim z UK uz nikdy....uz potreti mi jde ze SteelReef maly sroubek, ktery zapomeli v zasilce. A neumi na nej vydat zvlast fakturu, takze to celnici zatvrzele vraci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna před 2 hodinami, hrozna napsal: Ahoj, Everest na strankach pisou, ze se chystaji zasilat z Evropy bez dalsiho procleni. Na to se tesim, hodne borcu je doporucuje a rad bych tedy taky jedny vyzkousel. Ale s proclenim z UK uz nikdy....uz potreti mi jde ze SteelReef maly sroubek, ktery zapomeli v zasilce. A neumi na nej vydat zvlast fakturu, takze to celnici zatvrzele vraci.... Výborná zpráva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna Odměna po sekání trávy, mňam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna Nejlepší RLX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Expíky na hadře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna V 5. 8. 2024 v 19:07, Jarett napsal: Nejlepší RLX Jsou krásný, ale sralo mě, že nepřečtu datum a pohodlí nebylo taky bůhvíco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna V pekle ️ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna LEX Luthor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Od neděle furt… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Summer vibes 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Zatím 0.0s/den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna A nezaprši a nezaprší:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Dvojky v Polských Tatrách 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna LV furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna před 3 hodinami, African napsal: Dvojky v Polských Tatrách Uz si tam? Potom napis nejake info kade ste, kde ste:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se