Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

před 22 hodinami, African napsal:

Stejný, ale má blíž dírky takže se dá lépe regulovat. Dá se ovšem už jenom objednat v UK a cena je dost vysoko, takže jsem objednal z Rakouska na Expy také RubberB. Je to gůd, výborně sedí na pouzdře hodinek, super kvalita, ale jak píšu, na dvojkách mám Everest a je to za mě lepší. Navíc má vlastní stěžejky a fajnové plastové pouzdro na tah... škoda jen té dostupnosti.

Ahoj, Everest na strankach pisou, ze se chystaji zasilat z Evropy bez dalsiho procleni. Na to se tesim, hodne borcu je doporucuje a rad bych tedy taky jedny vyzkousel. Ale s proclenim z UK uz nikdy....uz potreti mi jde ze SteelReef maly sroubek, ktery zapomeli v zasilce. A neumi na nej vydat zvlast fakturu, takze to celnici zatvrzele vraci.... 🤒

image.thumb.png.7ed42d530a85d437279fd47a2d0c0e13.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 23,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 2 hodinami, hrozna napsal:

Ahoj, Everest na strankach pisou, ze se chystaji zasilat z Evropy bez dalsiho procleni. Na to se tesim, hodne borcu je doporucuje a rad bych tedy taky jedny vyzkousel. Ale s proclenim z UK uz nikdy....uz potreti mi jde ze SteelReef maly sroubek, ktery zapomeli v zasilce. A neumi na nej vydat zvlast fakturu, takze to celnici zatvrzele vraci.... 🤒

image.thumb.png.7ed42d530a85d437279fd47a2d0c0e13.png

Výborná zpráva 👍

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...