Davis Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Ružové zlato pri niektorých svetelných podmienkach vyzerá ako oceľ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Před hodinou, Pivas napsal: tak to teda čumím a moc ti to přeju ! To jsi se dostal konečně na ten konec ? Mám teď po tobě Superoceany, ani jsem ti to nestihl říct Tak snad jednou pak tyhle ! D Veliká gratulace, užívej ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Dekuji ti Superoceany jsou super hodinky. Jo,tak ja ti tyhle zatim budu hlídat. Snad bude ted chvilku klid a nebudu nic zase nahanet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 @Pivas, klid nebude nikdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 před 4 hodinami, Davis napsal: Ružové zlato pri niektorých svetelných podmienkach vyzerá ako oceľ. V tme to dokonca vyzerá ako keby bolo z cukru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 @Davis- to mi ani nerikej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 před 5 hodinami, furo napsal: krása nesmírná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 před 3 hodinami, jenik77 napsal: krása nesmírná! Pro mě nejhezčí rolby ze všech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 (upraveno) před 22 hodinami, African napsal: Pecka..vzal si je sebou aby doma nesmutnili? Když tak hoď nějaké fotečky z akce, u kompu jim to sekne moc, ale v kopcích mnohem více Když sem se připravoval na cestu, tak sem měl v zásadě ve všem jasno, co vzít za výbavu sebou, ale otázka co na ruku, o tom sem špekuloval opravdu dlouho, doslova do posledního dne. Na jednu stranu sem je chtěl sebou, touhy chronomagora byly zřejmé, určitě by si přivezly nějaký zářez s příběhem (nejspíš z noční návštěvy záchodu :-), prostě srdcovka a na druhou stranu máme dnes k dispozici zařízení, který ti vyhodnotí kvalitu spánku, hlídají tepovku a saturaci kyslíku v krvi (velmi důležitý údaj) a samozřejmě logují trasu ... dvoje hodinky bych tam nebral, nejsem ten typ a tak zvítězily Garminy Fenix 6 Pro. Víš sám, jaké to tam je, já byl za údaje co mi průběžně poskytovaly fakt rád (lidi kolem mě odpadávali, 100% treku jsme dali 3 z 15) a přístup bych neměnil. Mimochodem z mého pohledu nejsou tyhle malý expy tak tool jako tvé dvojky, kterým kopce sedí víc. Nicméně sem tam je vyvětrám i na kopečky v rámci jednodenních výletů v ČR. Upraveno 4. ledna 2023 uživatelem Lukyn77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Jasná věc, důležité co ti vyhovuje nejlépe Každopádně jedničky jsou stejně tak super cool v kopcích, možná i trochu víc než dvojky řekl bych Já to mám po nějakým tom experimentování už nejradši tak, že Suunta s funkcemi věším na batoh, Expy na ruce a pokud je třeba, přístroj na měření kyslíku samostatný.... hoře zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Pro veselejší ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Dneska Holomóc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 12:55 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se