Campino Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 (upraveno) Jednoduché, pohodlné, obľúbené Upraveno 10. října 2023 uživatelem Campino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gcom Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 před 53 minutami, tikzot napsal: Gratulka k mentolkám, taky bych je chtěl, ikdyž v jiné konfiguraci s fluted motif displayem Já detail Newmana moc díky, vybíral jsem snad půl roku, a nakonec smooth, jubilee a čistý mint cifr vyhrály, ze všech mi to přišlo jako nejvyváženější combo pro denní nošení... ale flutted dial, smooth, jubillee byl hned na druhém místě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 před 2 hodinami, tikzot napsal: Gratulka k mentolkám, taky bych je chtěl, ikdyž v jiné konfiguraci s fluted motif displayem Já detail Newmana To je dokonalý!!! Foť víc a per to sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Strašné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Je to tam!!! Ještě voní igelitem :-)). Jako bonus nový katalog. Tohle je hodně pěkná kombinace, tahu, lunety a barvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Moje stálice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Pořád Plecháče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 1 hour ago, Hasňa said: 5 hours ago, gcom said: Je to tam!!! Ještě voní igelitem :-)). Jako bonus nový katalog. Tohle je hodně pěkná kombinace, tahu, lunety a barvy. Suhlas, ta zelena je moc podarena a fluted sa mi k nej ani nejak nepyta tak ako k modrym. @gcom Gratulka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 před 2 hodinami, patprom napsal: Moje stálice Jedny z najlepších everyday watch čo zatiaľ mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 před 2 hodinami, Hasňa napsal: před 6 hodinami, Slaco napsal: Strašné. Díky za hodnocení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Jedny z najlepších everyday watch čo zatiaľ mámJe to tak. Nosím je denně a neomrzely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2023 Den jak v Africe z Expy na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubic Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 Moc se mi nedaří je sundat z ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 Na cestách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borco77 Odesláno 13. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se