MíraMíra Odesláno 11. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna před 3 hodinami, Dokusan napsal: Tak 36tky jsou doma, překvapivě rychle Gratulace, pěkná varianta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spursftw Odesláno 11. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna před 6 hodinami, Dokusan napsal: Tak 36tky jsou doma, překvapivě rychle Moc pekny, od jakeho AD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 11. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 7 hours ago, Dokusan said: Tak 36tky jsou doma, překvapivě rychle Gratulacia! Ta zelena je super , neviem, neviem, ci nezacinam lutovat, ze som zobral modru . Jak rychlo to bolo? Mne na 41 zavolali minuly tyzden skoro presne "do roka a do dna" . Teraz si este musim naplanovat cestu do Prahy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna Ještě že včerejška, kdy jsem si byl vyzvednout DJ36. Ty Yachty budou další. Sedly mi parádně. Jen vezmu šedý cifr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 12. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna kolik na foru už běhá nových dayton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 12. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna ten cifr je bozi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 12. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna (upraveno) Páteční houm ofis Upraveno 12. dubna uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 12. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna Na jednom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twisp Odesláno 12. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna Tak po více jak deseti letech váhání a špekulování jsou konečně doma. Kolikrát za tu dobu už jsem byl takhle blízko, abych si je měl. Trochu se to vyčkávání prodražilo. Nicméně mě těší, že se mi podařilo sehnat kousek, který je rokem na kartě shodný s narozením mého syna. Jednou to bude fajn dárek. Pro prodávajícího nebylo lehké se s nimi rozloučit a já to naprosto chápu. díky ! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna dnes by mi viac ladili pepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna @furo…ale jsou krásný Jak Ty hodnotíš nový steel GRNR, nemrzí Tě, že jsi nakoupil tyhle LN? Mě se ty Tvý celočerný líbí víc, ale na nových je zase možnost jubilee… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna před 9 minutami, Karussell napsal: Viem ako to myslíš ale vôbec neľutujem, ta šedá na lunete mi tam proste nehrá, batmany alebo pepsi sú vizuálne oveľa zaujímavejšie. No a z týchto mojich mám taký OG pocit (samozrejme vramci keramiky) plus sú to super univerzály. Takto mám GMT ktoré sú možno dnes mimo spotlight ale v zasade o to zaujímavejšie… Druha vec je že aj keby sa mi tie nové extra páčili, kto vie kedy a či vôbec by som sa k ním dostal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna vikendova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna sezóna chřestu je tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna Už nám to kvete, oči slzí, jdu hledat Zyrtec.... aspoň že Rolexky na pohodu bez alergií Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna (upraveno) u nás zatím očipuči očekáváme, vždycky mám zpožděný nástup Upraveno 14. dubna uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XZACM102 Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna Týden do koncertu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se