Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 23,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

7 hours ago, Dokusan said:

Tak 36tky jsou doma, překvapivě rychle

Gratulacia! Ta zelena je super 👍, neviem, neviem, ci nezacinam lutovat, ze som zobral modru 😆. Jak rychlo to bolo? Mne na 41 zavolali minuly tyzden skoro presne "do roka a do dna" 😆. Teraz si este musim naplanovat cestu do Prahy..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6564f13e5fc63c8d71c3ded61794ce89.jpg

Tak po více jak deseti letech váhání a špekulování jsou konečně doma. Kolikrát za tu dobu už jsem byl takhle 🤏 blízko, abych si je měl. Trochu se to vyčkávání prodražilo. Nicméně mě těší, že se mi podařilo sehnat kousek, který je rokem na kartě shodný s narozením mého syna. Jednou to bude fajn dárek. :)

Pro prodávajícího nebylo lehké se s nimi rozloučit a já to naprosto chápu. ;) díky !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, Karussell napsal:

Viem ako to myslíš ale vôbec neľutujem, ta šedá na lunete mi tam proste nehrá, batmany alebo pepsi sú vizuálne oveľa zaujímavejšie. No a z týchto mojich mám taký OG pocit (samozrejme vramci keramiky) plus sú to super univerzály. Takto mám GMT ktoré sú možno dnes mimo spotlight ale v zasade o to zaujímavejšie…

Druha vec je že aj keby sa mi tie nové extra páčili, kto vie kedy a či vôbec by som sa k ním dostal..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...