ivan_989 Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2024 před 31 minutami, Karussell napsal: Folie not No jo. Ani neviem kde všade ešte sú, nemal som čas to podrobne skúmať. A neznášam keď to strhnem tak, že kúsky tam ostanú, a za nič už nejdu dole. Ale dôjde aj na fólie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ygys Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 Nosiť hodinky s foliami je ako mať sex cez kondom… stále je sex ale nie to “ono” hlavne nevidím na to absolútne dovod. Videl som už niekoľko hodinkek kde chcel predávajúci zavádzať že hodinky sú “ako nové” alebo “na ruke len 2-3x” ale keď sa na tie hodinky z blízka pozriete tak tie škrabance tam tak či tak budú len nebudú tak konzistentné lebo tá folia nedokáže prekryť všetko odporučil by som nálepky zlepiť a hodinky nosiť tak ako boli navrhnuté Pokial máš mať nočné mory z každého škrabančeka, tak tie hodinky radšej predaj lebo na konci dňa z nich budeš mať len stres a to fakt od hodiniek nechceš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapelnik Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 Nosiť hodinky s foliami je ako mať sex cez kondom… stále je sex ale nie to “ono” hlavne nevidím na to absolútne dovod. Videl som už niekoľko hodinkek kde chcel predávajúci zavádzať že hodinky sú “ako nové” alebo “na ruke len 2-3x” ale keď sa na tie hodinky z blízka pozriete tak tie škrabance tam tak či tak budú len nebudú tak konzistentné lebo tá folia nedokáže prekryť všetko odporučil by som nálepky zlepiť a hodinky nosiť tak ako boli navrhnuté Pokial máš mať nočné mory z každého škrabančeka, tak tie hodinky radšej predaj lebo na konci dňa z nich budeš mať len stres a to fakt od hodiniek nechceš Jak se dostanete k hodinkám s foliema? Když jsem přebíral hodinky u Bechyněho, věnoval dost času a pečlivosti odstranění všech! fólií. Říkal mě, že je to interní pravidlo Rolexu, že nesmějí hodinky předat s fólií (všichni víme proč):-)Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ygys Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 V dnešnej dobe dokážeš kúpiť folie na každý jeden model najvýrazdnejšie “škody” po foliach je hlavne vidno na oyster náramkoch s lešteným stredným linkom (daytona, gmt , PM …) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 před 34 minutami, ygys napsal: odporučil by som nálepky zlepiť a hodinky nosiť tak ako boli navrhnuté Pokial máš mať nočné mory z každého škrabančeka, tak tie hodinky radšej predaj lebo na konci dňa z nich budeš mať len stres a to fakt od hodiniek nechceš To s tým vôbec nesuvisi Len mam zdravotny problém na úrovni jemnej motoriky a stiahnuť taketo folie je pre mna prakticky nemožné. Manželku s tym otravovat nechcem. Mohol som poprosiť hodinara nech mi to dá dole, keď som tam bol . Nenapadlo mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 Při pátku džíemtý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 Taky GMT, ale v polárním balení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 před 19 hodinami, splitas napsal: OP36 Pěkný kousek.Ta zelená má šmrnc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 Musim vyfotit, jak vypadaji moje hodinky po pul roce kazdodenniho noseni . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JorgeJay Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 Možná se zeptám blbě, ale nedá mi to. Chápu že u Rolexu existuje čekací doba a nějaký pořadník, ale co mi vrtá hlavou je ceník nebo ceny všeobecně? Kdy kouknu na katalog u Bechyněho tak např. OP 36 jsou tam za 6300 Euro. Na jedné nejmenované FB skupině je teď týpek ty samé za 11990 Euro. Chápu, že je nějaký příplatek za dostupnost, ale skoro 2x tolik co za retail? Nebo cena u Bechyněho je bez DPH? Dík za vysvětlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 @skalis Tak to má vypadat! Moje otloukánky vypadají po 2 letech témeř každodenního nošení takto. Nasvícení to trošku zdůrazňuje, v reálu to taková bída zase není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
splitas Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 před 2 hodinami, JorgeJay napsal: Možná se zeptám blbě, ale nedá mi to. Chápu že u Rolexu existuje čekací doba a nějaký pořadník, ale co mi vrtá hlavou je ceník nebo ceny všeobecně? Kdy kouknu na katalog u Bechyněho tak např. OP 36 jsou tam za 6300 Euro. Na jedné nejmenované FB skupině je teď týpek ty samé za 11990 Euro. Chápu, že je nějaký příplatek za dostupnost, ale skoro 2x tolik co za retail? Nebo cena u Bechyněho je bez DPH? Dík za vysvětlení. platil jsem 6300€ s DPH jsou to pekny vykukove co to davaj za dvojnasobek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 @JorgeJay: je to obchod se dvema parametry - cas (dostupnost), cena - a v kazdem pripade je zafixovany jeden z nich. Budto cena (cenik v dobe prodeje) a pockas si, nebo cas (mas je hned), ale za cenu na trhu mimo AD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
splitas Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 před 1 minutou, skalis napsal: @JorgeJay: je to obchod se dvema parametry - cas (dostupnost), cena - a v kazdem pripade je zafixovany jeden z nich. Budto cena (cenik v dobe prodeje) a pockas si, nebo cas (mas je hned), ale za cenu na trhu mimo AD. no právě, mimo AD a ještě za dvojnásobek=riziko i s připlatkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 před 8 minutami, splitas napsal: riziko i s připlatkem Riziko to není, když se domluvíš s prodávajícím a necháte si je posoudit za 1500 Kč u AD Což je myslím cajk u tak drahých hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2024 Kdo si hraje nezlobí Rubber B sedl jak prdel na hrnec, je parádní a z Explorerů je nástroj do nepohody mávnutím proutku. Dost tedy čtyřicítky opticky na ruce zmenšil, na třicet šestkách si ho moc živě nedokážu představit, ale třeba by to mohlo být taky fajnový. Každopádně pohodlný je mega, to si budu zase furt sahat pod rukáv, jestli jsem je neztratil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 18. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2024 před 21 hodinami, African napsal: Kdo si hraje nezlobí Rubber B sedl jak prdel na hrnec, je parádní a z Explorerů je nástroj do nepohody mávnutím proutku. Dost tedy čtyřicítky opticky na ruce zmenšil, na třicet šestkách si ho moc živě nedokážu představit, ale třeba by to mohlo být taky fajnový. Každopádně pohodlný je mega, to si budu zase furt sahat pod rukáv, jestli jsem je neztratil Na té gumě vypadají super (na nové 36mm zrovna rubber B myslím ještě není). Jak to vypadá z boku? Je tam taky ten zářez a osička hodně blízko pouzdra? Na 36 se bohužel špatně protahuje i tenké nato. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2024 před 2 hodinami, dwg napsal: Na té gumě vypadají super (na nové 36mm zrovna rubber B myslím ještě není). Jak to vypadá z boku? Je tam taky ten zářez a osička hodně blízko pouzdra? Na 36 se bohužel špatně protahuje i tenké nato. Co jsem to měl sundané, tak místa za osičkou vcelku dost... posílám nějaké detaily. Na 36mm dělá Everest, ale pouze na origo překlápěčku což je o ničem, protože ta v terénu dostává nejvíc zabrat. Everest mám rád, mám ho na dvojkách, má blíž u sebe dírky takže jde lépe regulovat na ruce, jinak to je stejné co do kvality. Někde píšou že se časem dírky trhají jak jsou blízko, Rubber B prý drží, ale nevím. Já nevzal Everest z jediného důvodu a to že jsem ho v EU nesehnal a napřímo z Anglie by vyšel pomalu na sedmičku, Rubber B nějaký drobek přes pět z Rakouska. https://everestbands.eu/products/curved-end-rubber-strap-for-rolex-explorer-i-36mm-124270-deployant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 19. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2024 Já radši řemeny s rychloupínámním, nemusím pak lovit stěžejky z topení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 19. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2024 Modrá není špatná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se