Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

před 31 minutami, Karussell napsal:

Folie not🆗

No jo. Ani neviem kde všade ešte sú, nemal som čas to podrobne skúmať. A neznášam keď to strhnem tak, že kúsky tam ostanú, a za nič už nejdu dole. Ale dôjde aj na fólie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 23,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nosiť hodinky s foliami je ako mať sex cez kondom… stále je sex ale nie to “ono” 

hlavne nevidím na to absolútne dovod. Videl som už niekoľko hodinkek kde chcel predávajúci zavádzať že hodinky sú “ako nové” alebo “na ruke len 2-3x” ale keď sa na tie hodinky z blízka pozriete tak tie škrabance tam tak či tak budú len nebudú tak konzistentné lebo tá folia nedokáže prekryť všetko :wallbash: 

odporučil by som nálepky zlepiť a hodinky nosiť tak ako boli navrhnuté 😁 Pokial máš mať nočné mory z každého škrabančeka, tak tie hodinky radšej predaj lebo na konci dňa z nich budeš mať len stres  a to fakt od hodiniek nechceš 😅 

Odkaz ke komentáři

Nosiť hodinky s foliami je ako mať sex cez kondom… stále je sex ale nie to “ono” 
hlavne nevidím na to absolútne dovod. Videl som už niekoľko hodinkek kde chcel predávajúci zavádzať že hodinky sú “ako nové” alebo “na ruke len 2-3x” ale keď sa na tie hodinky z blízka pozriete tak tie škrabance tam tak či tak budú len nebudú tak konzistentné lebo tá folia nedokáže prekryť všetko :wallbash: 
odporučil by som nálepky zlepiť a hodinky nosiť tak ako boli navrhnuté Pokial máš mať nočné mory z každého škrabančeka, tak tie hodinky radšej predaj lebo na konci dňa z nich budeš mať len stres  a to fakt od hodiniek nechceš  

Jak se dostanete k hodinkám s foliema? Když jsem přebíral hodinky u Bechyněho, věnoval dost času a pečlivosti odstranění všech! fólií. Říkal mě, že je to interní pravidlo Rolexu, že nesmějí hodinky předat s fólií (všichni víme proč):-)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři

před 34 minutami, ygys napsal:

odporučil by som nálepky zlepiť a hodinky nosiť tak ako boli navrhnuté 😁 Pokial máš mať nočné mory z každého škrabančeka, tak tie hodinky radšej predaj lebo na konci dňa z nich budeš mať len stres  a to fakt od hodiniek nechceš 😅 

To s tým vôbec  nesuvisi  :) Len mam zdravotny problém na úrovni jemnej motoriky a stiahnuť taketo folie je pre mna prakticky nemožné.  Manželku s tym otravovat nechcem. Mohol som poprosiť hodinara nech mi to dá dole, keď som tam bol . Nenapadlo mi.

Odkaz ke komentáři

Možná se zeptám blbě, ale nedá mi to. Chápu že u Rolexu existuje čekací doba a nějaký pořadník, ale co mi vrtá hlavou je ceník nebo ceny všeobecně? Kdy kouknu na katalog u Bechyněho tak např. OP 36 jsou tam za 6300 Euro. Na jedné nejmenované FB skupině je teď týpek ty samé za 11990 Euro. Chápu, že je nějaký příplatek za dostupnost, ale skoro 2x tolik co za retail? Nebo cena u Bechyněho je bez DPH? Dík za vysvětlení.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, JorgeJay napsal:

Možná se zeptám blbě, ale nedá mi to. Chápu že u Rolexu existuje čekací doba a nějaký pořadník, ale co mi vrtá hlavou je ceník nebo ceny všeobecně? Kdy kouknu na katalog u Bechyněho tak např. OP 36 jsou tam za 6300 Euro. Na jedné nejmenované FB skupině je teď týpek ty samé za 11990 Euro. Chápu, že je nějaký příplatek za dostupnost, ale skoro 2x tolik co za retail? Nebo cena u Bechyněho je bez DPH? Dík za vysvětlení.

platil jsem 6300€ s DPH jsou to  pekny vykukove co to davaj za dvojnasobek...

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, skalis napsal:

@JorgeJay: je to obchod se dvema parametry - cas (dostupnost), cena - a v kazdem pripade je zafixovany jeden z nich. Budto cena (cenik v dobe prodeje) a pockas si, nebo cas (mas je hned), ale za cenu na trhu mimo AD.

no právě, mimo AD a ještě za dvojnásobek=riziko i s připlatkem👍🏼🤣

Odkaz ke komentáři

Kdo si hraje nezlobí :punk:Rubber B sedl jak prdel na hrnec, je parádní a z Explorerů je nástroj do nepohody mávnutím proutku. Dost tedy čtyřicítky opticky na ruce zmenšil, na třicet šestkách si ho moc živě nedokážu představit, ale třeba by to mohlo být taky fajnový. Každopádně pohodlný je mega, to si budu zase furt sahat pod rukáv, jestli jsem je neztratil 😆

DSC_6511~2.JPG

DSC_6514~2.JPG

DSC_6513~2.JPG

DSC_6512~2.JPG

Odkaz ke komentáři

před 21 hodinami, African napsal:

Kdo si hraje nezlobí :punk:Rubber B sedl jak prdel na hrnec, je parádní a z Explorerů je nástroj do nepohody mávnutím proutku. Dost tedy čtyřicítky opticky na ruce zmenšil, na třicet šestkách si ho moc živě nedokážu představit, ale třeba by to mohlo být taky fajnový. Každopádně pohodlný je mega, to si budu zase furt sahat pod rukáv, jestli jsem je neztratil 😆

DSC_6511~2.JPG

DSC_6514~2.JPG

DSC_6513~2.JPG

DSC_6512~2.JPG

Na té gumě vypadají super (na nové 36mm zrovna rubber B myslím ještě není). Jak to vypadá z boku? Je tam taky ten zářez a osička hodně blízko pouzdra? Na 36 se bohužel špatně protahuje i tenké nato. 

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, dwg napsal:

Na té gumě vypadají super (na nové 36mm zrovna rubber B myslím ještě není). Jak to vypadá z boku? Je tam taky ten zářez a osička hodně blízko pouzdra? Na 36 se bohužel špatně protahuje i tenké nato. 

Co jsem to měl sundané, tak místa za osičkou vcelku dost... posílám nějaké detaily. Na 36mm dělá Everest, ale pouze na origo překlápěčku což je o ničem, protože ta v terénu dostává nejvíc zabrat. Everest mám rád, mám ho na dvojkách, má blíž u sebe dírky takže jde lépe regulovat na ruce, jinak to je stejné co do kvality. Někde píšou že se časem dírky trhají jak jsou blízko, Rubber B prý drží, ale nevím. Já nevzal Everest z jediného důvodu a to že jsem ho v EU nesehnal a napřímo z Anglie by vyšel pomalu na sedmičku, Rubber B nějaký drobek přes pět z Rakouska. 

https://everestbands.eu/products/curved-end-rubber-strap-for-rolex-explorer-i-36mm-124270-deployant

DSC_6543~2.JPG

DSC_6542~2.JPG

DSC_6546~2.JPG

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...