Campino Odesláno 28. května Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května Ideal na kazdy den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. května Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května Jedničky nechtěli z ruky ani boha, úplně jsem si je zamiloval...ale říkám si dvojky mám také moc rád, už toho se mnou hodně zažili, měli by dostat také prostor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 28. května Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května První letošní Espresso & Tonic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května Před hodinou, dabelM napsal: První letošní Espresso & Tonic Ja som už mal. A asi aj posledné. Skoro som sa z neho posral. Nič pre mňa. Bud jedno alebo druhé, dokopy už nikdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května @ivan_989 tak já jsem cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května V 16. 5. 2024 v 22:22, Karussell napsal: Folie not Ono tam nejsu fólie. Tam sú ZVYSKY FOLII. Zrejme to AD dal dole, ale tak zevrubne. Tie zvyšky dávať dole není zrovna easy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 30. května Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. května Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května Jedna pracovní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 31. května Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května před 50 minutami, Jeronimo napsal: Jedna pracovní.. Tvl. jsem zase něco prospal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. května Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května Před hodinou, guzmic napsal: Tvl. jsem zase něco prospal? Asi jo, byly tady brzy ráno v inzerci za kilo pade. Už je to smazáno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 31. května Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května před 2 minutami, Jeronimo napsal: Asi jo, byly tady brzy ráno v inzerci za kilo pade. Už je to smazáno. Slušný kup, tak až Tě nebudou bavit, pošli mi SZ dvě kila Ti za ně dám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. května Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května před 1 minutou, guzmic napsal: Slušný kup, tak až Tě nebudou bavit, pošli mi SZ dvě kila Ti za ně dám. Ok, dvě kila na řemenu, náramek si nechávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 31. května Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 1. června Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června Budeme si rozumět:-)Jen malý dotaz na douhodobější majitele, zkoušeli jste někdo dát ty čtyřicítky na hadru? Stěžejky jsou tak debilně blízko pouzdra, že tam nejde prostrčit skoro ani papír. Pomůžou zahnuté stěžejky nebo jsou prostě odsouzeny na tah napořád? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. června Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června před 51 minutami, Kostra napsal: Budeme si rozumět:-) Jen malý dotaz na douhodobější majitele, zkoušeli jste někdo dát ty čtyřicítky na hadru? Stěžejky jsou tak debilně blízko pouzdra, že tam nejde prostrčit skoro ani papír. Pomůžou zahnuté stěžejky nebo jsou prostě odsouzeny na tah napořád? Co já slyšel a četl po Rolex fórech, tak na většinu oyster pouzder jsou zapotřebí zahnuté stěžejky, pak už na pohodu. Gumák ti nevyhovuje? Mě je upřímně pohodlnější než kdejaký hadr, navíc se mi na hodinkách ani trochu nelíbí. Já dnes z dvojkami na dětském dni, ještě že jsem si vzal kvalitní čtení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 1. června Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června Co já slyšel a četl po Rolex fórech, tak na většinu oyster pouzder jsou zapotřebí zahnuté stěžejky, pak už na pohodu. Gumák ti nevyhovuje? Mě je upřímně pohodlnější než kdejaký hadr, navíc se mi na hodinkách ani trochu nelíbí. Já dnes z dvojkami na dětském dni, ještě že jsem si vzal kvalitní čtení Díky za naději Afri. Gumáka jsem nezkoušel a popravdě mě o moc víc láká to nato. Zkusím sehnat (ohnout) stěžejky a uvidím. Každopádně když jsem dnes sundal jeden dilek tahu, tak konečně sedly dokonale, takže zatím budu užívat v tovární konfiguraci:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 2. června Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XZACM102 Odesláno 2. června Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gcom Odesláno 3. června Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června Pořad zelená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se