sibirnaya Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 tak to mi sesroubuje aji draha polovicka, ale co kdyz to vobcas potrebujes sundat, si to rozsroubuju a uz nenasroubuju. kazdopadne stejne mi furt jeste jeden subovej dilek chybi, tak to neni aktualni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monika1910 Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 DJ tiež :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 to sou vsechno extra dilky, co sem koupil na foru a na ebayTak to máme stejnej projekt )). Jen jseš o pár dílků dál. Mě by se tam líbila jakákoli stará plechová spona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Ty vaše DJ mají fakt něco do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Měl by ses přeorientovat na DJ / DD z nich by ten extra náramek vypadal líp a spona by nebyla vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 tak to mi sesroubuje aji draha polovicka, ale co kdyz to vobcas potrebujes sundat, si to rozsroubuju a uz nenasroubuju. kazdopadne stejne mi furt jeste jeden subovej dilek chybi, tak to neni aktualni Můžu Ti jeden "nový" půjčit a pak mi ho někdy vrátíš (až koupíš) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 ja vydrzim, casu mam dost, sem trpelivej paradnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Fotka dnešní, jen jsem je neseřídil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Brý ráno, dnes pracovní den budu trávit na sjezdovce, snad moc nezmoknu :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Já obdivuju vaší odvahu brát si tyhle kousky na sjezdovku. Když si vzpomenu na svý největší držkopády, tak poslední co bych u toho chtěl mít na ruce je Rolex:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Rolex jsou většinou toolwatch, ty patří do akce. Tam si udělaly jméno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Rolex jsou většinou toolwatch, ty patří do akce. Tam si udělaly jméno. To jsou, ale taky tenkrát nestály skoro 8 průměrných platů:-D Já si nechám ty svoje hezky na normální nošení a do akce pěkně G shocky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Já nepadám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 aj dnes to este potiahneme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Ja a Expy furt spolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Přežily to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 to je nosis normalne takhle na volno? to se ti muzou protocit uplne dokola, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Nejhezci Rolex :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 (upraveno) to je nosis normalne takhle na volno? to se ti muzou protocit uplne dokola, ne?Nene, mel jsem je povolený kvůli rukavicím, mam nižší rukavice, co obepínají zápěstí, tak je nosím nad rukavicemi Upraveno 10. února 2016 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fermuello Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Ktoré si nechať ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se