Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 24,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník dabelM

Ve čtvrtek jsem na meetingu v Praze, tak zkusím zajít do Štěpánský a vyzkoušet je ( pokud ještě tam budou )  :)

Na Václaváku zatím nemají nic  :sad01_anim: z BW 2016 ?

Upraveno uživatelem dabelM
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ve Štěpánský  byly dneska oboje, ale oboje prodaný a čekaly na vyzvednutí. 

attachicon.gifIMG_20160620_1434551.jpg

To ty prodané kousky dají každému bambusákovi co jde okolo (tím samozřejmě nemyslím tebe :-) ) do ruky, aby si s nimi prohrál? Já bych to asi jako kupující nedal...

Odkaz ke komentáři

Já myslím, že je to u takovejch kousků vcelku normální praxe

Tak v takovém obchodě si s nimi může hrát kolik, deset lidí denně? Zkusí si pěkně jak jde korunka, seřídí čas, pěkně omakat že, no a pokud budu zrovna v zahraničí a vyzvednu si je za měsíc, tak to už budou pěkně zajetý :-) Mě se tato praxe moc nezamlouvá, ukazovat a půjčovat vlastně cizí hodinky, Vám ano?

Odkaz ke komentáři

Myslím si, že o tom většinou majitel ví. Už asi ve třech buticích mi bylo řečeno, že u modelů, které se za normálních okolností nedostanou do prodejny (např. ocelový daytony, PP Nautilus 5711. AP Royal Oak Jumbo v oceli) se požádá budoucí majitel zdali by mohl nechat hodinky odzkoušet potenciálním zákazníkům. Máš ale pravdu, že nechat je "ochmatat" od kohokoliv je trochu zvláštní...ale asi tento problém nikdy řešit nebudu :D

Odkaz ke komentáři

A neni to tak, že nejsou prodané a ani je nemůžou prodat? Stejný to bylo ve Vídni u Wagnera, když jsem na podzim kupoval LV... Skladem je meli, nejdriv tvrdili že jsou prodaný a pak z nich vylezlo, že prodaný nejsou, ale že je musi držet skladem na ukázku... U nových Dajton bych se tomu vůbec nedivil... Ale tím neříkám, že to tak musi být... Ale tuším, že Michal444 má podobnou zkušenost... Jinak i srarý jsou super....

post-23106-1466486634,48.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Podle mě o tom majitel často ani neví...

To je přece praxe v řadě prodejen, že majitel ani neví, kolik lidí mělo danou věc v ruce (na ruce). Pokud to není zabalená elektronika, tak to projde klidně 100 rukama než se to prodá a to dokonce i v případě, že to má již někdo zaplacené. Když jsem kupoval hodinky u Bechyněho, dokážu si představit, že je mělo na ruce tak 200 lidí :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...