patprom Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 jj, 8.2.2012 Tož paráda a radost z nich máš dodnes, tak to má být :-)
semi001 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 jj, 8.2.2012 A pokud jsi dobře vzpomínám, volal jsi ještě místnímu Rolex AD, zda je to dobrá cena
michalval Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 Dnes jsem James Bond, aneb nudím se při čekání ve spořce
mAra_ Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 Rychlá pracovní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník dabelM Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 jj, 8.2.2012 Tak to už v dnešní době zní jako pohádka....
sibirnaya Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 na chvilu je mel denjl, ale nevazil si jich, takze zase zpet u tatinka
patprom Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 na chvilu je mel denjl, ale nevazil si jich, takze zase zpet u tatinka Vůbec bych se nezlobil, kdyby někdy skončily u mě :-)
tkol Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 na chvilu je mel denjl, ale nevazil si jich, takze zase zpet u tatinka Jsou překrásné!! Nevím proč, ale něco mi říká, že se u tatínka moc neohřejou ne?
mAra_ Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Odesláno 17. března 2017 Já se na ně nemůžu vynadivat... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Odesláno 17. března 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Street Glide Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Odesláno 17. března 2017 5513 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tkol Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Odesláno 17. března 2017 Tak jsem se dnes zastavil u AD ve Švajcu a po troše příjemné konverzace na mě pani vytáhla pár libůstek z trezoru co jim prý většina přišla včera... Jelikož nejsem obdivovatelem kolotočářských záležitostí tak ty přeskočím pro mě zajímavé byly přiložené Daytony C a SDDS Deep Blue. Myslím, že jsem měl celkem štěstí na to tyhle hodinky si naživo prohlédnout a vzít na ruku v téhle době. Naštěstí jsem zjistil, že černé Daytony se mi fakt nelíbí a potřebuju nutně bílé a Deep Blue jsou neskutečně překrásné ale musel bych si zvyknout na velikost... poslední věc kterou jsem zjistil, že yachtmastery everosegoldy budou opravdu moje definitivky až k tomu dozraju třeba někdy okolo čtyřicítky. Jsou peřektásné, růžové zlato je bomba a moc chválím Oysterflex, lepší pryž jsem na ruce ještě neměl... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Odesláno 18. března 2017 Přesně po 2 měsících od koupě to vypadá, že tyhle jen tak nepudou.
zoroastro Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Odesláno 18. března 2017 vcera i dnes 5513 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TomS Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Odesláno 20. března 2017 Na cestách GMT Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se