Návštěvník Zmizík Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 (upraveno) Betonujeme s 115200. Bez fólií. Ty vole, proč nebetonuješ malý věci Sloupkobetonem? Vod tý doby, co sem ho objevil sem betonářskej king. Upraveno 11. května 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Milgy v akci Karle, nenech se zahambit, vezmi do ruky aspoň štípačky a kus drátu nebo vadasku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Ty vole, proč nebetonuješ malý věci Sloupkobetonem? Vod tý doby, co sem ho objevil sem betonářskej king.Co to je sloupkobeton? Já jsem v těchhle věcech začátečník. Máme tu vůbec vlákno dům/renovace/zahrada-jak na to? To bych teď docela potřeboval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Karle, nenech se zahambit, vezmi do ruky aspoň štípačky a kus drátu nebo vadasku ...Nemuzu, mam propadlou Vyhl 50/1978Sb... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 (upraveno) Co to je sloupkobeton? Já jsem v těchhle věcech začátečník. Máme tu vůbec vlákno dům/renovace/zahrada-jak na to? To bych teď docela potřeboval. No, betonová hmota v pytli, co se nemusí míchat. Nasypeš 10cm, zaleješ vodou z konve, trošku to pošťoucháš aby se ta voda do toho vpila a jedeš další vrstvu. Za půl hodiny je to tvrdý a můžeš to dělat třeba s Patekama. 25kg pytel stojí cca 150 korun. Tady třeba nějakej: https://www.poptej-weber.cz/produkt/weber-mix-sloupkobeton-25-kg/ Upraveno 11. května 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Řiká se tomu instantní beton. A je to fakt pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Tento kus zeleza je pro 180cm a 87kg porad jeste moc velkej kus zeleza. Ale paradni jsou, to jako jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 To je super, díky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Tento kus zeleza je pro 180cm a 87kg porad jeste moc velkej kus zeleza. Ale paradni jsou, to jako jo IMG_20180511_194208.jpgIMG_20180511_194235.jpgHonzo! Od té doby co je mám, což je asi půl roku, jsem z 88kg musel nabrat na 98kg a pořád si myslím, že nejsme vyrovnanej pár s SDDS!! Váhou, potažmo výškou, to teda asi nebude, jenom to odsraly EXP1 který šly z baráku kvůli velikosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 ja svoje Expy 36ky miluju a jsou to jedny z mych definitivek. Tyhle "hovada" nejsou navic moje, jen mam prilezitost je mit na pazoure ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Tak pokud nechceš nabírat tak je nenos moc dlouho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 Tak jsem zpět díky dárku k blížícím se padesátinám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 (upraveno) Nádhera. Už aby mi bylo padesát Upraveno 12. května 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 Velky, tezky, leskly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 O víkendu bez data Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 Tak jsem zpět díky dárku k blížícím se padesátinám.IMG_0347.JPGNo, tak dojed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 Maxi hod sem sakra poradne barevnou fotku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 A ty taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 Tak jsem zpět díky dárku k blížícím se padesátinám.IMG_0347.JPGPadesátiny už byly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 To tkol: tady to je To Honza: omlouvám se ale nejde to. I když budu zrovna tou dobou v Brně, máme tam velice důležitou práci a budu rád pokud skončíme v něděli okolo 3 ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se