Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 24,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

U jakého AD se ti je podařilo sehnat? (Je mi jasné, že jich moc dalších mít nebudou, ale jde mi o to, kde už jsou distribuovány.)

Myslim, ze nas to zajima vsechny, takze se taky pridavam s timto dotazem a snad bude zodpovezen;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník dabelM

Tipl bych to na AD Rolex Hodinářství Bechyně ve Štěpánské ?

PS.: nabídla M.S. prodejkyně pomoc se sundáním stickers ?

Upraveno uživatelem dabelM
Odkaz ke komentáři

Díky moc všem za ohlasy! To opravdu potěší. Mám pro vás pár dojmů z prvního

odpoledne:

- Naživo je to o něčem jiném a dost jsem tomu propadl. Jubilee dělá nádherný efekt kontrastu a zbytek hodinek pak vypadá ?tmavší?. Je to velmi podobné jako GMT v Rolesoru, ten kontrast mezi oběma částmi tahu. Od klasických LN je to docela posun, vnímám je jako takřka jiné hodinky. A ty odlesky, co to hází...?Wow? efekt skutečně podobný zlatu, ale zároveň to má pořád finesu.

- Barvy na lunetě - ta panika ohledně ?růžové červené? je totální nonsens. Na světle jsou to krásné, syté barvy, tmavá modrá a krvavě rudá. Na žádném světle nevypadá žádná z barev vyblitě, a to jsem si stoupal už všude. V přítmí to naopak vypadá, jako by byla luneta tmavá celá, běžný pozorovatel by se asi musel spíš zaměřit, aby poznal, že to vůbec barvy má. Stříbrné číslice jsou v barevném pozadí ještě větší paráda.

-Luneta je o něco málo širší. Kolem vložky je ?proužek? na vnější hraně o něco málo silnější. Minimální rozdíl, ale dělá to nádherný odlesk na hraně.

-LV i moje GMT Rolesor jsou oboje prudce nositelné hodinky, ale to Jubilee fakt sedí pekelně. Jsou rozhodně těžší než LV z roku 2015, co jsem měl, ale nikoliv o moc, samozřejmě. Strojek má nově 70h, ale to jistě víte...

No a dotazy

A) Měly by být úplně první předané. Pořadník je podle vyjádření zástupců firmy Daytona-dlouhý. Prý je to ještě větší blbinec než tehdy a každý den se chodí ptát vícero lidí

B) Je to Bechyně. K jinému AD nechodím, ty služby jsou za mne skvělé, mám i srovnání s jinými z minulosti. Zároveň tam mám už, řekneme, nějakou historii. Nicméně tak či onak jejich přístup k waitlistu byl vždycky naprosto transparentní.

C) V první dodávce prý jsou 3 kusy včetně tohoto, zatím nepředány, ale zadány jsou samozřejmě. Do konce roku se, včetně těchto, očekává kolem 10ks a pro příští rok to nebude o moc vyšší.

D) Nabídla, ať si je sundám doma

post-34528-0-59709200-1529438658_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem M.S.
Odkaz ke komentáři

Hlásím, že jsou na ruce a mám k nim fajn příběh. Hodinky jsem objednal hned v den kdy bylo jejich představení na Baselworldu. Očekával jsem, že je dostanu na ruku nejdříve na podzim a proto jsem byl hodně překvapený, když včera zazvonil telefon od Bechyňů a milá paní mě řekla, že má hodinky připravené k vyzvednutí. Celá věc byla o to více vzrušující, že jsem právě včera oslavil své čtyřicáté narozeniny a tak mám v kartě zapsáno toto pro mě významné datum. Jsem zatraceně spokojený parchant.

post-1369-0-77878100-1529500689_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

Hlásím, že jsou na ruce a mám k nim fajn příběh. Hodinky jsem objednal hned v den kdy bylo jejich představení na Baselworldu. Očekával jsem, že je dostanu na ruku nejdříve na podzim a proto jsem byl hodně překvapený, když včera zazvonil telefon od Bechyňů a milá paní mě řekla, že má hodinky připravené k vyzvednutí. Celá věc byla o to více vzrušující, že jsem právě včera oslavil své čtyřicáté narozeniny a tak mám v kartě zapsáno toto pro mě významné datum. Jsem zatraceně spokojený parchant.

Krasnej pribeh. Takze definitifky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...