Jörg8X Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Dneska (a následující týdny) takhlehezkypekne Frontu za tebou jsi taky vyfotil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Dneska (a následující týdny) takhleU jakého AD se ti je podařilo sehnat? (Je mi jasné, že jich moc dalších mít nebudou, ale jde mi o to, kde už jsou distribuovány.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Pecka !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Pekne pepsiny dableDíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Dneska (a následující týdny) takhleMoc Pěknej kousek, hluboká poklona ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 U jakého AD se ti je podařilo sehnat? (Je mi jasné, že jich moc dalších mít nebudou, ale jde mi o to, kde už jsou distribuovány.)Myslim, ze nas to zajima vsechny, takze se taky pridavam s timto dotazem a snad bude zodpovezen;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 (upraveno) Tipl bych to na AD Rolex Hodinářství Bechyně ve Štěpánské ? PS.: nabídla M.S. prodejkyně pomoc se sundáním stickers ? Upraveno 19. června 2018 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Takze sa rozbehla distribucia uz aj v ČR/SR to je parada ja taktiez na jeden kusok cakam...ale som niekde v prvej desiatke a myslim si ze aj tak najskor idu ludia mimo cakaciek a tych bude asi velmi vela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Vic nez tech na waitinglistu;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo7 Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Ctu Macka a vlastne cucim sem.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 (upraveno) Díky moc všem za ohlasy! To opravdu potěší. Mám pro vás pár dojmů z prvního odpoledne: - Naživo je to o něčem jiném a dost jsem tomu propadl. Jubilee dělá nádherný efekt kontrastu a zbytek hodinek pak vypadá ?tmavší?. Je to velmi podobné jako GMT v Rolesoru, ten kontrast mezi oběma částmi tahu. Od klasických LN je to docela posun, vnímám je jako takřka jiné hodinky. A ty odlesky, co to hází...?Wow? efekt skutečně podobný zlatu, ale zároveň to má pořád finesu. - Barvy na lunetě - ta panika ohledně ?růžové červené? je totální nonsens. Na světle jsou to krásné, syté barvy, tmavá modrá a krvavě rudá. Na žádném světle nevypadá žádná z barev vyblitě, a to jsem si stoupal už všude. V přítmí to naopak vypadá, jako by byla luneta tmavá celá, běžný pozorovatel by se asi musel spíš zaměřit, aby poznal, že to vůbec barvy má. Stříbrné číslice jsou v barevném pozadí ještě větší paráda. -Luneta je o něco málo širší. Kolem vložky je ?proužek? na vnější hraně o něco málo silnější. Minimální rozdíl, ale dělá to nádherný odlesk na hraně. -LV i moje GMT Rolesor jsou oboje prudce nositelné hodinky, ale to Jubilee fakt sedí pekelně. Jsou rozhodně těžší než LV z roku 2015, co jsem měl, ale nikoliv o moc, samozřejmě. Strojek má nově 70h, ale to jistě víte... No a dotazy A) Měly by být úplně první předané. Pořadník je podle vyjádření zástupců firmy Daytona-dlouhý. Prý je to ještě větší blbinec než tehdy a každý den se chodí ptát vícero lidí Je to Bechyně. K jinému AD nechodím, ty služby jsou za mne skvělé, mám i srovnání s jinými z minulosti. Zároveň tam mám už, řekneme, nějakou historii. Nicméně tak či onak jejich přístup k waitlistu byl vždycky naprosto transparentní. C) V první dodávce prý jsou 3 kusy včetně tohoto, zatím nepředány, ale zadány jsou samozřejmě. Do konce roku se, včetně těchto, očekává kolem 10ks a pro příští rok to nebude o moc vyšší. D) Nabídla, ať si je sundám doma Upraveno 19. června 2018 uživatelem M.S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 (upraveno) Tak ty jsou přísný! Gratulace Upraveno 19. června 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Pěkný jsou, moc :-) Ať dělají radost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Nádhera, šup je do unikátů fóra, než se tu objeví další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 MíraMíra: to by si měl pospíšit opravdu. Dnes tu budou další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monika1910 Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Gratulujem!!! Sú perfektné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Hlásím, že jsou na ruce a mám k nim fajn příběh. Hodinky jsem objednal hned v den kdy bylo jejich představení na Baselworldu. Očekával jsem, že je dostanu na ruku nejdříve na podzim a proto jsem byl hodně překvapený, když včera zazvonil telefon od Bechyňů a milá paní mě řekla, že má hodinky připravené k vyzvednutí. Celá věc byla o to více vzrušující, že jsem právě včera oslavil své čtyřicáté narozeniny a tak mám v kartě zapsáno toto pro mě významné datum. Jsem zatraceně spokojený parchant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Tvl.. to se nám tu pěkně množí.Tak gratulace. Fakt vypadaj zatraceně dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Hlásím, že jsou na ruce a mám k nim fajn příběh. Hodinky jsem objednal hned v den kdy bylo jejich představení na Baselworldu. Očekával jsem, že je dostanu na ruku nejdříve na podzim a proto jsem byl hodně překvapený, když včera zazvonil telefon od Bechyňů a milá paní mě řekla, že má hodinky připravené k vyzvednutí. Celá věc byla o to více vzrušující, že jsem právě včera oslavil své čtyřicáté narozeniny a tak mám v kartě zapsáno toto pro mě významné datum. Jsem zatraceně spokojený parchant.Krasnej pribeh. Takze definitifky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 JoyStick: přesně tak, tyhle budou na pořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se