sibirnaya Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 sem si tzo vygoogloval, no fakt ze jo, to cumim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 M serie je SERIE vole, random je random Dyť vím vole Popletl jsme to, s rehautem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 Serie:písmeno + 6 čísel Random:8 znaků - 2 písmena a 6 čísel v různém pořadíDík, to je teda blbost. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 sem si tzo vygoogloval, no fakt ze jo, to cumim..Dluba, je teď borec přes plechy víš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 pro milisaka sídveleráka: random serial number je nahodne generovanej kod, abys podle cisla uz nemohl poznat, kdy byly tvoje hodinky vyrobeny, jako to donedavna slo-kazdej rok jedna serie, pocatecni pismeno vyrobniho cisla ti rekne, kdy byly tvoje hodinky vyrobeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 ...přes víkend... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 ...přes víkend...To první je mini? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 No to mně po s er ! Ty máš Rákosníky ?přece nemůžu stát na místě jako ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 pro milisaka sídveleráka: random serial number je nahodne generovanej kod, abys podle cisla uz nemohl poznat, kdy byly tvoje hodinky vyrobeny, jako to donedavna slo-kazdej rok jedna serie, pocatecni pismeno vyrobniho cisla ti rekne, kdy byly tvoje hodinky vyrobeny. A proč to zavedli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 To první je mini? To nepochybně je. Vypadá skoro jak moje (bývalé), ale že by se mi Street nepochlubil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 Lunette Verte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 dneska mám fakt dobrý oběd Sent from my iPhone using TapatalkSis měl dát spíš něco se špenátem :-) ale ne že bych si to co tam máš nedal. Děláš mi pěkný chutě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 A proč to zavedli?Aby nebylo poznat, ze o R uz neni na trhu zajem a ze vyrabi na sklad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 Sis měl dát spíš něco se špenátem :-) ale ne že bych si to co tam máš nedal. Děláš mi pěkný chutě.Špenát tam moc často nemají. Nicméně píši si a nafotim jakmile bude Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 A proč to zavedli??Zavedli to z jednoduchého důvodu, někteří kupující nechtěli hodinky, které měl prodejce třeba rok na skladě a tak tom udělali tento zmatek - je to škoda do budoucna, protože se nedají hodinky identifikovat, kdy byly vyrobeny, tak jako to dnes sledujeme na vintážních hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 ?Zavedli to z jednoduchého důvodu, někteří kupující nechtěli hodinky, které měl prodejce třeba rok na skladě a tak tom udělali tento zmatek - je to škoda do budoucna, protože se nedají hodinky identifikovat, kdy byly vyrobeny, tak jako to dnes sledujeme na vintážních hodinkách. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 (upraveno) Serie:písmeno + 6 čísel (např. V123456) Random:8 znaků - 2 písmena a 6 čísel v různém pořadí (např. 12H34V56) Random číslování je od konce roku 2010. Random je i s jedním nebo se 3 písmeny a možná bych se i vsadil,že jsem měl jedny i bez písmene,....schválně na to kouknu.Dokonce jsem měl i Random značení jen s jedním písmenem na začátku,takže se to tvářilo jako staré dobré označení série,.....pak aby se v tom "Mondani" vyznal :-)) Upraveno 1. června 2015 uživatelem Street Glide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 115200 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Nejlépe padnoucí Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Oběd ve Vinohradském Pivovaru, bohužel neměli jejich úžasné pivo s hořkými bylinkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se