Vortex-Tempus Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Odesláno 5. července 2019 Tak ja pridam jednu z balkona... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tikzot Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Odesláno 5. července 2019 A ja vod řeky za barakem;-)Lovče - u jakýho jezera jsi...? Je to pecka! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LovecK Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Odesláno 5. července 2019 A ja vod řeky za barakem;-)Lovče - u jakýho jezera jsi...? Je to pecka!Najdi si Hallstatt, oblíbené místo mojí ženy a taky celé Číny, dokonce tak, že si postavili svoji kopii, kkti...
tikzot Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Odesláno 5. července 2019 Najdi si Hallstatt, oblíbené místo mojí ženy a taky celé Číny, dokonce tak, že si postavili svoji kopii, kkti... dekuju Ti;-) chci dat prave nakej okruh po rakouskych jezerech na tejden, tak me to zajima;-)Bohuzel se s tema asijatkama musi dnes uz opravdu vsade pocitat a bude to jeste horsi...;-(Uzivej!
tkol Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Odesláno 5. července 2019 Jojo! Tam je to bozi!!! Doporucuji vylet okolo Traunsee, Attersee, Mondsee, Wolfgangsee, Halstatersee a Grundlsee!! Vsude zastavit, vokoupat se, dat drink...
tikzot Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Odesláno 5. července 2019 To zni skvele. Ja mam najetou italii jezera ale to rakousko skoro vubec, takze tohle zni jako plan. ;-) diky!
kloubik Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Odesláno 6. července 2019 (upraveno) Pořád Expy teď v létě, před měsícem to bylo 5 let co jsem si je koupil ke kristovkam. Zatím to trumfuji jen moony, ty mám 8 roků. Upraveno 6. července 2019 uživatelem kloubik
Daemonultimate Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Odesláno 6. července 2019 Díky za tip na to Rakousko
snake Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Odesláno 6. července 2019 Ja je žeru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ragu Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Odesláno 6. července 2019 Ja je žeru Nenosíš je už nějak dlouho? To je u tebe nezvyk až mi to přijde divný)))
snake Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Odesláno 6. července 2019 Jj nosim a budu...uz jsem se nejak rozhodl co me bavi...jo a proto jsem si taky koupil dvoje ze jo-az me popadne zase rapl-jedny strelim a druhy mi zustanou...pak se zas proberu a jedny tam furt budou Ale nejaky gmt by se mi hodily...nebo bicolory...no proste furt neco - musim se nejak bavit
dr.sphinx Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 Že prej to jsou nudný hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Fajkus Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Odesláno 8. července 2019 Nejsou, co je mám, nosím druhé jen občas, abych je nezanedbal. Ale Suby Date vedou.
sashator Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Odesláno 8. července 2019 Nudný jsou....ale právě v tom je jejich síla
AdaMoss Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Odesláno 8. července 2019 Dneska venčím polárky. Už jsem si na ně zvykl, jsou fajn, asi je zařadím mezi definitivní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se