dr.sphinx Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 Když jsem to čet jen jako notifikaci v mailu bez fotky, tak jsem čekal obrázek narvanýho Žofína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 Když jsem to čet jen jako notifikaci v mailu bez fotky, tak jsem čekal obrázek narvanýho Žofína A vona liduprazdna sicilska plaz... jsou to ale hezky kontrasty. Tak snad se taky dockame naky pekny fotky ze Žofína, cooo...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 ........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 Easy neděla;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 Easy Pepsi neděle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 Jubi jubi jubi!!! K vanocum si ho taky dopreju;-) #moznadriv;-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 Doporučuje 10 z 10-ti chronomagorů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 11 z 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 Cekacka na vlak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 Cekacka na vlak Ty yachty jsou supr-gratulace...Jo a podzim už je definitivně v plném proudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Nuda v Praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Taky Praha, taky nuda, ale bez data. Dneska jsem teda nevedel který. Nakonec to vyhrály suby i přesto, ze je speedytuesday Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr7 Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Taky Praha, taky nuda, ale bez data. Dneska jsem teda nevedel který. Nakonec to vyhrály suby i přesto, ze je speedytuesday mezi těmito dvěma je pak asi těžké vybrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Nenuda v Syracuse;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 (upraveno) Žízeň jak cyp Edit: teď koukám, ze jsem to hodil do jiného vlákna, prosím o přesunuti Upraveno 23. října 2019 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Manžáre bello! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Manžáre bello!Co to je? Nudle s točeným slámem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Tohle jsem nikdy nechápal, dlouhé těstoviny s korýši, respektive plody moře... každé zvlášť mám rád, ale dohromady mě to při jídle štve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Tak ono je to o tom, jaky jsou ty testoviny, jako kdyz to jsou treba aglio olio nebo arrabiata, amatriciana, carbonary- to jsou samostatny jidla, ale jak je to treba jako tohle komplet jidlo spaghetti al Astice, tak je to supr, omacka z vymackanejch krevetich hlav, salotka, vino... pecka. Horsi je kdyz na to nekdo nasype parmazan, to bych vrazdil...;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se