scottsdale Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Akurat ze nie su uplne moje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Scottsdale:V cem ze si to trochu bol?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Ked sa mi dostali doruk tak ma ten zlaty ramik okolo datumovky zmiatol.Pretoze vacsina rolad tam nema kovovy ramik!...preto..Az ked som si pozrel katalog mi to bolo jasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Zase Polárky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Zase Polárky Temná strana síly ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Tematicka krizovatka! Ta prednost v jizde vypadá jak GMT rucicka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Mna zaujala tá manžeta, nie križovatka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Ty BLRO jsou prostě bonbonek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Tematicka krizovatka! Ta prednost v jizde vypadá jak GMT rucicka :-) Dobrý postřeh, toho jsem si nevšiml. Mna zaujala tá manžeta, nie križovatka. Vypadá to blbě, protože jsem manžetu otočil, aby byl vidět knoflík. Ve skutečnosti je to OK. -------------------------------------------------------------------- Ještě jednu a zase dám chvíli pokoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Vostrý jak břit;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Foto není dnešní, ale furt dělají radost: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 (upraveno) Tak ja se s těma rukavicema taky přidám. Odesláno z mého SM-G973F pomocí Tapatalk (btw., jak uploadujete fotky z mobilu? Ten tapatalk to strašně k.rví) Upraveno 26. února 2020 uživatelem John_Lenon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Krása hoši, ty modráky jsou top! Ja tapa nemam, nikdy jsem neměl a nikdy mít nebudu. V novym IOS už jde měnit velikost fotky, takže se to vkládá podstatně líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Já v tom androidu prostě nedokážu najít způsob, jak nahrát ty fotky tak, aby je to tak neprasilo. Tak aby to nebylo úplně offtopic, tak sem dám jedno "rodinné zlato". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 pekny, ja uz zacinam pomalu taky "dorustat" do zlata, jednou je urcite poridim taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 5513 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 V poslední době mám na ruce radši eleganci než sport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 (upraveno) Cesta na východ Upraveno 27. února 2020 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 Taky GMT;-) miluju jubilee;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se