Dokusan Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Ty Datejusty musím časem přikoupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 To bys měl, ale tyhle seženeš už jen starší. Nový model je trochu jiný a hlavně menší... Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Ta modrá s tím zeleným safirem dělá opravdu neuvěřitelný kouzla.Martine, zcela vážně ti závidím- máš to v hlavě hodinkově srovnaný, výběr máš vyváženej a ani ti to netrvalo zas až tak dlouho. Za mě palce nahoru a těším se na další fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Martine, zcela vážně ti závidím- máš to v hlavě hodinkově srovnaný, výběr máš vyváženej a ani ti to netrvalo zas až tak dlouho. Za mě palce nahoru a těším se na další fotky.Díky za vlidna slova. Sice mi to netrvalo dlouho, ale o to více mě to stálo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Modrou mám nejradši a rád se nechám inspirovat i kávičkovýma fotkama kolegů :-)DJ dvojky jsou supr a na tahu extra supr. ..s kávou ty svoje paštiky nafotím jak bude čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 @snake pěknej kousek tyhle S-D, bylo by možné porovnat velikost s Milgama (jestli je teda ještě máš)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Tak tie Sky - Dweller su paradne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 @Snake: sou paradni ! uzivej si je, nez te zacbnou nudit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Jsou to topy! Kupovals novy nebo trade..?;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Jsou opravdu supr...dekuji za pochvalné ohlasy Jak bude chvilka klidu-budu se snažit udělat aspoň trochu lepší fotku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Paráda, tydlety sou prostě dobrý. Když to srovnám s takovejma Yachtama dvojkama.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Jsou dobrý jak sviň. Ten excentrickej kotouč je prostě boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Jsou boží (můj problém s kyklopem je jen můj a rozumím, že to k nim patří... Ale... Bez něj by byly pro mě dokonalý) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Jsou boží (můj problém s kyklopem je jen můj a rozumím, že to k nim patří... Ale... Bez něj by byly pro mě dokonalý) Tak, on ten problém s kyklopem řešení má Jenom je otázka, co by to udělalo s případnou prodejní hodnotou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 No rozhodně by ji to nezvedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 No, já si myslím, že spousta lidí by to tak chtěla a pokud by neměli v úmyslu to prodávat dál, tak by to možná i preferovali. Ale vzhledem k tomu, že převážná většina lidí to má s tím, že to minimálně "když tak" pošle dál, tak se logicky bojí koupit hodinky bez toho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Mně kyklop nevadí...ale třeba SD starý bez kyklop jsou moc fajn hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 (upraveno) Tohle je aspoň žrádlo...supr Daytony Patřilo to na Maxe... Upraveno 2. dubna 2020 uživatelem snake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Kyklop musí bejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se