Violoncello Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 Učím se je nosit i fotit Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 Před hodinou, Violoncello napsal: Učím se je nosit i fotit Nošení neumím posoudit, ale focení ti jde dobře. ---------------------------------------------------- Já EXPy Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 před 2 minutami, Vit napsal: Nošení neumím posoudit, ale focení ti jde dobře. ---------------------------------------------------- Já EXPy Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Snažím se, ale na Tebe nemám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 Buřtíky.Perfekt. Hm ja sa ich snáď nedočkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 před 4 hodinami, Violoncello napsal: Učím se je nosit i fotit Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Ale ta radost z fotek úplně čiší. Je to něco jinýho, když se jich dočkáš a pak je fakt nosíš oproti tomu, když to někteří kupují na investici nebo kšeft. @Povidláčeknedávno taktéž, je vidět, že to byly vaše vysněný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 před 37 minutami, Radik napsal: Ale ta radost z fotek úplně čiší. Je to něco jinýho, když se jich dočkáš a pak je fakt nosíš oproti tomu, když to někteří kupují na investici nebo kšeft. @Povidláčeknedávno taktéž, je vidět, že to byly vaše vysněný! Radost má pro mě větší cenu, než obchod Ale má cesta k R nebyla přímá a už vůbec ne logická. Ale s manželkou taky... no nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 před 4 hodinami, Vit napsal: Nošení neumím posoudit, ale focení ti jde dobře. ---------------------------------------------------- Já EXPy Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Pěkně se lesknou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 před 11 hodinami, African napsal: Pěkně se lesknou Díky, ano, ručky se lesnou až k osce. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 LSD look Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 8 minutes ago, Vortex-Tempus said: Tohle jsou prostě nejhezčí GMT od R. Za mě i celkově R s lunetou. Snad je někdy zase začnou vyrábět. Tak šťastnou cestu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 před 29 minutami, exell napsal: Tohle jsou prostě nejhezčí GMT od R. Za mě i celkově R s lunetou. Snad je někdy zase začnou vyrábět. Tak šťastnou cestu! Dakujem... Ano su krasne a mal som velke stastie te sa mi ich podarilo kupit len par tyzdnov pred tym ako ich stiahli. Myslim ze este skor ci neskor budu... cierne GMT v ponuke proste byt musia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 před 30 minutami, Vortex-Tempus napsal: Dakujem... Ano su krasne a mal som velke stastie te sa mi ich podarilo kupit len par tyzdnov pred tym ako ich stiahli. Myslim ze este skor ci neskor budu... cierne GMT v ponuke proste byt musia. Vůbec mi to nepřipomínej. Před dovolenou jsem tenkrát odmítl nový kus se slevou a po dovolené ho zrušili Moc jsem si gratuloval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 před 3 hodinami, Vit napsal: LSD look Wow, pěkná fotka Jsi mi připomněl před lety osobní návštěvu u Alberta Hofmanna ve Švýcarsku, kde mi daroval knihu Inside Outlook s věnováním. Hodinu jsme spolu chodili po lese a povídali si, neuvěřitelný celoživotní zážitek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 před 33 minutami, African napsal: Wow, pěkná fotka Jsi mi připomněl před lety osobní návštěvu u Alberta Hofmanna ve Švýcarsku, kde mi daroval knihu Inside Outlook s věnováním. Hodinu jsme spolu chodili po lese a povídali si, neuvěřitelný celoživotní zážitek Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 R. EXP.II - Frog footprint Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 před 5 hodinami, Vit napsal: R. EXP.II - Frog footprint Taky tak Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MickyRocks Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 (upraveno) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 21. července 2021 uživatelem MickyRocks Špatný obrázek, nevím jak smazat 😅 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MickyRocks Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se