Tommy_PP Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 (upraveno) před 27 minutami, Josef01 napsal: Pěkné. Už to vidím, je to taková originální kombinace, gold green GMT se stříbrnými ručkami, nebo jsou zlaté a jen to tak vypadá? P.S. na jiné fotce vidím zlaté, tak 116718LN jak má být Ano, GMT rucicka je zlata, moja fotka je v blbom uhle. Originalne su v kombinacii, resp. dostupne boli takto: Zeleny cifernik - zlata GMT rucicka a cierny datum Cierny cifernik - zelena GMT rucicka a zeleny datum Popravde, ak by som zaslal poziadavku do Rolex servisu, ze chcem zamenit IBA cifernik, tak by to akceptovali, t.j. vedel by som poziadat o zeleny cifernik so zelenym datumom a zelenou GMT rucickou, co je velmi nezvycajne pre konzervativny Rolex. PS: ak si pozriete chrono24 alebo Instagram, tak niektore 116718 su takto domixovane, ja som sa snazil drzat tradicie, chcel som to, ako sa to povodne predavalo. Upraveno 9. dubna 2022 uživatelem Tommy_PP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 Yachty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 před 9 minutami, Jeronimo napsal: Yachty jj, pro Yachty mám slabost. Krásný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 před 1 minutou, Muffik napsal: jj, pro Yachty mám slabost. Krásný! Díky. Taky mám pro čokoládu slabost a bicolor na mě v mých letech nepůsobí nijak sprostě. Navíc jsou mnohem pohodlnější než Suby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 před 5 minutami, Jeronimo napsal: ...... Navíc jsou mnohem pohodlnější než Suby. Vo tom žádná. A taky krásnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 před 2 minutami, Muffik napsal: Vo tom žádná. A taky krásnější Nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 před 41 minutami, Jeronimo napsal: Yachty Gratuluju Jarku, teď ještě tú plachetnicu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 A plachetnicu od Božkova nebo Jindřichohradecký ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 před 5 minutami, bohus76 napsal: A plachetnicu od Božkova nebo Jindřichohradecký ? Popoplujem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 :DDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 před 11 minutami, Vit napsal: Popoplujem ... Ok,já dnes takto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 10. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2022 Na Black Bay Pro je už teď moc dlouhej waiting list, nezbývá tedy, než vzít za vděk klasikou s korunkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 V 9. 4. 2022 v 21:19, Jeronimo napsal: Yachty Ty čokoládový Yachty jsou famózní Já dnes svoje polární Exp II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 Hej dýdžéj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 Před hodinou, clockyclock napsal: Hej dýdžéj Mě napadá spíš "Quiet, please." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 Orange hand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 Slnecne pocasie na zapade Kanady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 Asi potřebuju Polarky. Včera jsem volal do Carollina a prej mě MOŽNÁ příští rok zapíšou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 To mě k nim slevičkou nutili jen aby se jich zbavili (více AD v r. 2018) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se