richiecerny Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Ahoj, s polarkama jsem mel stesti a dostal jsem je do roka. Ale treba na obycejny yachty uz cekam prez rok. Nehledej v tom zadnou logiku Diky za odpoved, tak snad se take nekdy dockam tak hodne stesti s cekanim Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Právě teď, matejcaha napsal: Ahoj, s polarkama jsem mel stesti a dostal jsem je do roka. Ale treba na obycejny yachty uz cekam prez rok. Nehledej v tom zadnou logiku Když jsem objednával Suby, tak jsem se ze srandy zeptal, jak dlouho se čeká na Expy 2 a bylo mi řečeno cca 1,5 roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Když jsem si já objednával GMT, které byly za 3 měsíce, tak EXP2 mi prodali ihned a se slevou, abych nesmutnil, že musím čekat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 AKcka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 na nákupech potřebujeme prý nutne nove sklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 před 3 hodinami, Jarett napsal: Když jsem si já objednával GMT, které byly za 3 měsíce, tak EXP2 mi prodali ihned a se slevou, abych nesmutnil, že musím čekat Tohle už se asi nikdy nestane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 před 3 hodinami, Jarett napsal: Když jsem si já objednával GMT, které byly za 3 měsíce, tak EXP2 mi prodali ihned a se slevou, abych nesmutnil, že musím čekat To byl ještě svět v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 (upraveno) Dnes toho bylo víc Upraveno 9. září 2022 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 před 27 minutami, Jeronimo napsal: Dnes toho bylo víc Velká gratulace Jarku, předpokládám, že ty na nejvíc fotkách ti zůstaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 před 1 minutou, Vit napsal: Velká gratulace Jarku, předpokládám, že ty na nejvíc fotkách ti zůstaly. Přesně tak Víte, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 Jarku jsou moc pěkné, pro mě nej yachty gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 Díky Rendo, vidím to stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 před 4 hodinami, Jeronimo napsal: Dnes toho bylo víc Gratulace k parádnímu kousku . Jaký dojem jsi měl z těchto DD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 před 17 minutami, Roland Sands napsal: Gratulace k parádnímu kousku . Jaký dojem jsi měl z těchto DD? Díky. Dojem? Rozporuplný. Chtěl jsem se podívat na nějaké Day-Date a byly pouze tyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 Kočkovic model za dardu, kolik tam vyselo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 před 1 hodinou, M3maniac napsal: Kočkovic model za dardu, kolik tam vyselo? 1,7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se