Socom Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 před 10 minutami, jamikadze napsal: Ja uz 6,5 roka Aha. Tak to gratuluju, parádní místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 1 hour ago, jamikadze said: Ano Kempinski- Nasa vezicka) Mas tam kupeny apartman? Pecka! Gratulujem . Vzdy sa tam aspon na kavu zastavime, ked ideme okolo, vzadu na terase/zimnej zahrade s vyhladom na pleso a Tatry za nim. Jeden z najkrajsich vyhladov na Slovensku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 V 31. 10. 2022 v 19:20, matejcaha napsal: Dneska mi vola AD, ze maji pro mne prekvapeni. A jestli to stihnu dneska, tak za cenu pred zdrazovanim. Zvladnul jsem cestu do Parizske rychleji nez Usain Bolt a stalo to za to! Timto dekuji Carollinu za super pristup a grail watch do sbirky v me vysnene konfiguraci! Velká gratulace, i ke přístupu dealera. Jestli to není tajné, čekal jsi roky nebo měsíce? ---------------------------------------------------------- EXP 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 před 9 hodinami, bluman napsal: Mas tam kupeny apartman? Pecka! Gratulujem . Vzdy sa tam aspon na kavu zastavime, ked ideme okolo, vzadu na terase/zimnej zahrade s vyhladom na pleso a Tatry za nim. Jeden z najkrajsich vyhladov na Slovensku Kiez by som tam mal apartman pracujem tam ako sefkuchar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matrixhaj Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 Tak se taky připojuji. Moje první, včera vyzvednuté (bohužel už za zvýšenou cenu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 před 14 minutami, matrixhaj napsal: Tak se taky připojuji. Moje první, včera vyzvednuté (bohužel už za zvýšenou cenu) Super páči sa mi táto kombinácia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 @matrixhaj skvělý výběr, těším se na více fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 Parádní bicolor! Uzivej… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 6 hours ago, jamikadze said: Kiez by som tam mal apartman pracujem tam ako sefkuchar No hej, taky jeden mat... Boli to riadne palky, co za tie apartmany pytali. Ale pre sefkuchara asi tiez nie je vela lepsich miest na Slovensku, ci? @matrixhaj Gratulacia! Podla mna tiez jedna z najkrajsich verzii bicoloru u Rolexu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 před 3 hodinami, matrixhaj napsal: Tak se taky připojuji. Moje první, včera vyzvednuté (bohužel už za zvýšenou cenu) Krásnej kousek . Gratulace . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richiecerny Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 Tak se taky připojuji. Moje první, včera vyzvednuté (bohužel už za zvýšenou cenu) Hezke jsou, gratuluji jak dlouho tak trva ten “ceremonial” predani hodinek? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 Záleží, jak dlouho prodavač vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 Nebo i zákazník, posledně jsem byl venku za 10minut a doma po nich předělal tah… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 Nesmíš tam chodit tak nadrzenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 To už z hodinek naštěstí dávno nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matrixhaj Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 před 7 hodinami, richiecerny napsal: Hezke jsou, gratuluji jak dlouho tak trva ten “ceremonial” predani hodinek? Sent from my iPhone using Tapatalk Díky. Čekačka byla asi půl roku, ale předání samotné proběhlo rychle. Okolo 10min. Rovnou jsem se pak zapsal na GMT Pepsi, který asi v životě neuvidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richiecerny Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 Tak konečně také mohu přispět, dočkal jsem se svých prvních krásek Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 I instalatéři nosí Rolex.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 (upraveno) před 35 minutami, Thomas napsal: I instalatéři nosí Rolex.. ten kdo je na foru od zacatku vi, ze instalateri nosi Panerai, teda abych byl presny tak vídeňští instalateri Upraveno 4. listopadu 2022 uživatelem steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se